Rate this post
 • Schoonheid is meer dan het uiterlijk
  Rate this post

  Wanneer jij innerlijk in balans bent (in je kracht staat), straal je dit uit. Het ondergaan van beautybehandelingen versterkt dit gevoel en geeft het ultieme resultaat.

  EchLandburg is de schoonheidssalon van de zusjes Eugénie en Carolyn Landburg. Ben je toe aan een heerlijk moment voor jezelf? Dan ben je hier op het goede adres.

  Arganolie
  Geef je huid een natuurlijke oppepper met arganolie! Deze olie wordt gewonnen uit pitten van vruchten van de arganboom (Argania spinosa), die tegenwoordig alleen nog maar in Marokko en Tunesië groeit. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond. Arganolie is ideaal voor je huid vanwege de hoge ­concentratie vitamine E en vetzuren (omega 3, 6 en 9), die cruciaal zijn voor een goede gezondheid. Als je het dagelijks gebruikt, helpt het rimpels te voorkomen en vermindert het rimpels als je ze hebt. Dat komt door de antioxidanten, die zorgen voor een anti-agingeffect. De olie hydrateert ook nog eens de huid, en is dus prima geschikt als je een droge huid hebt.
  Maar het heeft nog andere mooie effecten. Zo kun je er huidaandoeningen als eczeem, acne en psoriasis mee aanpakken, en werkt het bij pijnlijke spieren en gewrichten.
  Arganolie is een natuurlijk product, is vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen, en werkt niet irriterend op je huid. Je kunt de olie gebruiken op je hele lichaam, je gezicht, je handen en zelfs je nagels. Die worden er sterk van, en je handen worden zacht en soepel. Arganolie kun je ook gebruiken voor je haar, want dat wordt er glanzend en zachter van. De olie trekt snel in de huid en is zuinig in het gebruik. Een paar druppels per keer zijn genoeg. Arganolie bevat alles wat jouw huid, haar en nagels nodig hebben!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply