Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Schoonheid is meer dan het uiterlijk
  Rate this post

  Wanneer jij innerlijk in balans bent en in je kracht staat, straal je dit uit. Het ondergaan van beautybehandelingen versterkt dit gevoel en geeft het ultieme resultaat.

  EchLandburg is de schoonheidssalon van de zusjes Eugénie en Carolyn Landburg. Ben je toe aan een heerlijk moment voor jezelf? Dan ben je hier op het goede adres.

  Je kunt hier terecht voor:

  Handverzorging
  De handen komen geregeld in aanraking met invloeden van buiten, zoals water, schoonmaakmiddelen en de zon. Jouw handen zijn kwetsbaar en voelen gauw droog of ruw aan. Zo nu en dan kan een handverzorging een verwennerij zijn. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zoals een manicure waarbij handmassage een onderdeel kan zijn, of een paraffinebehandeling (ook ideaal voor mensen met reuma). De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en werkt verzachtend. Blank gelakt, een mooi kleurtje of gellak op de nagels is geen probleem voor ons.

  Waxen
  Bij velen groeien er haren op plaatsen waar men dat liever niet wil. Het gevolg is vaak scheren, waxen of laseren. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar sneller en met stoppels terugkomt. Dit kan zowel praktische als emotionele problemen geven. Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Het haar blijft gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg en komt zachter terug. Waxen is doeltreffender dan scheren en smeren en minder ingrijpend en kostbaar dan laseren.

  Massages
  Het lichaam verlangt van tijd tot tijd naar een ontspanningsmassage. Dit is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massageolie gebruikt wordt. Een volledige ontspanningsmassage biedt zowel lichamelijk als geestelijk veel voordelen, zoals het ontspannen van de spieren, het activeren van de bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. De behandeling wordt altijd afgesloten met een glas water.

  Wimperextensions
  Elke vrouw wenst een prachtige oogopslag. Met onze ‘one by one Silk Lashes’ wordt jouw frisse blik versterkt. Het geeft je een fantastisch gevoel. Samen bespreken wij je wensen en bekijken we welke extensions het beste bij jouw gezicht passen. Er is namelijk veel keus in lengte, krul en dikte. De Silk Lashes zijn van hoge kwaliteit, bewegen mee met de natuurlijke wimperhaartjes en zijn afgewerkt met een zeer zachte coating.

  Arganolie
  A’Ech Bio 100% arganolie is uitermate geschikt voor huid, haar en nagels. Het is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom, Argania spinosa, groeien. Deze bevat boordevol vitamine E en Omega 3, 6 & 9. Het geeft de huid een jeugdige gloed en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Door zijn anti-oxidante werking maakt arganolie het ideale anti-agingproduct. Het herstelt de elasticiteit, maakt de huid voller en geeft een zachter gevoel. Bij een droge huid, acne of eczeem repareert de arganolie de beschadigde huid. Arganolie maakt het haar zachter en glazender.

  Naast de behandelingen voor uiterlijke verzorging geven de enthousiaste dames workshops gericht op bewustwording van jouw innerlijke schoonheid. ‘Schoonheid is meer dan het Uiterlijk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply