Rate this post
 • Schoonheid komt van binnenuit
  Rate this post

  Ieder mens wil er stralend uitzien en hoe cliché dit ook klinkt: ‘schoonheid komt van binnenuit’. Als je goed in je vel zit, dan straal je dit ook uit.

  Bij Praktijk Eigen Plek is het dan ook ‘de binnenkant’ waar we mee aan de slag gaan. Je komt met een bepaalde klacht naar de praktijk.  Dit kunnen chronische klachten zijn, hooikoorts, allergieën of klachten die geen aanwijsbare lichamelijke oorzaak hebben, zoals darmkrampen, oorsuizen of vermoeidheid. Deze klachten ontstaan vanuit ­(emotionele) blokkades.  Samen gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan in plaats van de klacht te onderdrukken.  Dit alles leidt tot een stukje bewustwording: je wordt je bewust van jezelf, je gedrag, gedachtes en emoties en maakt ruimte voor het nieuwe dat je wenst te ervaren. Dit kan ook op het gebied van natuur, voeding, straling, vaccinatieschade en dergelijke zijn.

  De methodes waar ik in de praktijk gebruik van maak, zijn onder andere NEI, familieopstellingen en Reiki. Ter ondersteuning gebruik ik de volgende middelen: Gemmoplex, ­Homeoflowerplex, Bachbloesem, ­Berenholremedies en homeopatische geneesmiddelen, ­zoals de Constitutieplex. Tevens maak ik gebruik van homeopathie om vaccinaties te ontstoren.

  Bij Praktijk Eigen Plek gaan we voor dat stukje bewustwording en coaching om er weer ­stralend uit te zien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply