Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Schoonheid komt van binnenuit’
  Rate this post

  Met haar mooie bruine ogen kijkt ze stralend in de camera. ‘De afgelopen zeven maanden waren heel hectisch. Ik had nooit verwacht dat dit mij zou overkomen, maar het is een ontzettend leuke ervaring,’ vertelt Ashley Gajadin enthousiast over haar leven als Miss Beauty of Friesland.

  Op 28 juni 2015 werd Ashley gekroond tot de mooiste van haar provincie. ‘Ik had nooit aan een missverkiezing meegedaan. Eerlijk gezegd was ik er zelfs een beetje sceptisch over. Toen ik in maart van dit jaar dan ook via social media benaderd werd om mee te doen, heb ik daar in eerste instantie helemaal niet op gereageerd.’ Maar toen de brunette uit Sneek enige tijd later uitgenodigd werd voor een casting, besloot ze toch maar de stoute schoenen aan te trekken. ‘In totaal zijn er 500 meiden gescout, waarvan er 100 naar de casting in Heerenveen mochten. Uiteindelijk bleven er 12 over. Ik had nooit verwacht dat ik daarbij zou zitten en wist eigenlijk zeker dat mijn kansen verkeken waren. Omdat ik best onzeker was, heb ik er niemand over verteld. Nou ja, op mijn twee zussen na dan. Zij hebben me over de streep getrokken om aan de verkiezing mee te doen’, lacht Ashley.

  Verbaasd
  Tot Ashleys grote verbazing werd zij gekroond tot Miss Beauty of Friesland en mocht zij haar provincie vertegenwoordigen op de landelijke missverkiezing, die begin oktober plaatsvond. ‘We hebben ontzettend leuke dingen gedaan. Van een bootcamp tot een catwalktraining van de enige echte Reggie Henriquez, een bekendheid op dat gebied. Daar heb ik overigens ontzettend veel van geleerd. Ik heb er echt meer zelfvertrouwen door gekregen. Het was voor mezelf heel verrassend om aan de missverkiezing mee te doen, en het vormt een groot contrast met mijn dagelijks leven als begeleider op een psychogeriatrische afdeling. Dat zet je wel weer even met beide benen op de grond, maar het werken met deze mensen geeft me enorm veel voldoening.’

  Voorbeeldfunctie
  Als Miss Friesland vervult Ashley een voorbeeldfunctie. ‘Natuurlijk is schoonheid belangrijk, maar het is slechts de buitenkant. Het is misschien een cliché, maar het is het innerlijk dat iemand mooi maakt. Daarom vind ik het ook erg belangrijk om iets te doen voor zaken die er echt toe doen. Zo heb ik me al diverse keren ingezet voor de Stichting Haarwensen en ben ik regiocoördinator van Stichting Phéron, een organisatie die steun biedt aan ouders die een baby hebben verloren.’

  Inspireren
  Om in shape te blijven, gebruikt Ashley producten van Herbalife. ‘Ik leid best wel een turbulent leven en dan komt voeding niet altijd op de eerste plaats, en ook is er vaak geen tijd om te sporten. Tijdens de missverkiezing maakte ik kennis met Herbalife. Ook daar was ik eerst best sceptisch over, maar ik ben inmiddels heel enthousiast. Ik ben zelfs Herbalife-adviseur geworden. Ik ben altijd al wel met gezonde voeding bezig geweest en vind het leuk om mijn kennis daarover met anderen te delen en mensen te inspireren.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply