Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Schud die cellen wakker!
  Rate this post

  Ooit was jouw huid strak en glad. De laatste jaren zie je echter dat je huid, net als de tijd, niet heeft stilgestaan. Je strakke buikje heeft, bijvoorbeeld door zwangerschap, plaatsgemaakt voor een lief bolletje. Je benen zijn voorzien van putjes en bobbeltjes. Geheel vrouwelijk, maar misschien niet helemaal wat jij het liefste in de spiegel ziet.

  Als je je stoort aan de huidige staat van je huid, dan heeft dat invloed op je energiepijl én je humeur. Zonde, want ook jij wil natuurlijk lekker en mooi in je vel zitten. Huidverslapping en cellulite ontstaan door een verandering in het bindweefsel en dit kan weer komen door bijvoorbeeld hormoonveranderingen, zwangerschap, te weinig beweging, erfelijkheid, slechte voeding en roken. Door het bindweefsel intensief te masseren, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden elastine- en collageenvezels aangemaakt en lymfevocht en vetcellen afgevoerd. Ook littekenweefsel kan hierdoor verzachten en dat maakt het litteken mooier en minder zichtbaar. Derma Kliniek heeft gekozen voor behandeling met het LPG-apparaat, dat zorgt voor een diepe, mechanische bindweefselmassage die de lichaamscellen stimuleert en blokkades van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel opheft. Je huid voelt gladder aan en ziet er opvallend steviger uit.

  Hoe verloopt de behandeling?
  Als je endermologie overweegt, wil je uiteraard weten wat je kunt verwachten. Dat is geheel logisch. Het betreft je lichaam en daar ben je zuinig op, want je hebt er maar één van.

  1. Je komt langs voor een uitgebreide intake met een huidtherapeut. Je krijgt uitgebreide informatie over de behandeling, de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Bovendien kun je al je vragen stellen.
  2. Als je besluit voor de behandeling te gaan, dan wordt er een afspraak gemaakt.
  3. Je komt op de afgesproken datum langs en na een kort gesprek neem je plaats in de behandelstoel. Vervolgens start de endermologiebehandeling door de huidtherapeut. Het LPG-apparaat bestaat uit verschillende cilinders. Deze cilinders pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame, regelmatige en diepe bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het bindweefsel stevig, maar pijnloos gemasseerd. Je hoeft zelf niets te doen; de huidtherapeut neemt je alles uit handen.
  4. Na de behandeling maak je een nieuwe afspraak en ga je weer naar huis. Je hebt geen last van bijwerkingen dus je kunt direct weer verdergaan met je dagelijkse activiteiten.

  Endermologie Q & A
  Doet een behandeling met endermologie pijn?
  Nee, deze behandelingen zijn pijnloos. Je ligt bovendien in een comfortabele behandelstoel, zodat je tijdens de behandeling lekker kunt ontspannen.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Dit is helemaal afhankelijk van de reden van de behandeling en jouw wensen. Tijdens de uitgebreide intake kan de huidtherapeut van Derma Kliniek jou een indicatie van het aantal behandelingen geven.

  Is endermologie alleen geschikt voor vrouwen?
  Nee, ook mannen die hun huid willen verstevigen of willen afrekenen met littekens, kunnen kiezen voor endermologie.

  Endermologie is een succesvolle behandelmethode bij:
  – afslanken
  – cellulitis
  – huidversteviging
  – plaatselijk afslanken
  – figuurcorrectie
  – verminderde elasticiteit van de huid (na bijvoorbeeld zwangerschap of gewichtsafname)
  – brandwonden
  – littekens (ook oude)
  – oedeemvorming

   

  Wist je dat meer dan 80% van de vrouwen last heeft van cellulite?

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply