Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Schud je cellen wakker!
  Rate this post

  Jouw huid was ooit strak en glad. De laatste jaren zie je echter dat je huid, net als de tijd, niet heeft stilgestaan. Je strakke buikje heeft, bijvoorbeeld door zwangerschap, plaatsgemaakt voor een lief bolletje. Je benen zijn voorzien van putjes en bobbeltjes. Geheel vrouwelijk, maar misschien niet helemaal wat jij het liefste in de spiegel ziet.

  Als je je stoort aan de huidige staat van je huid, dan heeft dat invloed op je energiepeil én je humeur. Zonde, want ook jij wil natuurlijk lekker en mooi in je vel zitten. Huidverslapping en cellulite ontstaan door een verandering in het bindweefsel en dit kan weer komen door bijvoorbeeld hormoonveranderingen, zwangerschap, te weinig beweging, erfelijkheid, slechte voeding en roken. Door het bindweefsel intensief te masseren door middel van endermologie, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden elastine- en collageenvezels aangemaakt en lymfevocht en vetcellen afgevoerd. Ook littekenweefsel kan hierdoor verzachten en dat maakt het litteken mooier en minder zichtbaar. Schoonheidsinstituut Xtra Care werkt met het LPG-apparaat, dat zorgt voor een diepe, mechanische bindweefselmassage die de lichaamscellen stimuleert en blokkades van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel opheft. Je huid voelt gladder aan en ziet er duidelijk steviger uit!

  Hoe verloopt de behandeling?
  1. Je krijgt een uitgebreide intake, met informatie over de behandeling, de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Ook kun je al je vragen stellen.
  2. Als je besluit voor de behandeling te gaan, dan wordt er een afspraak gemaakt.
  3. Je komt op de afgesproken datum langs en neemt plaats in de behandelstoel. Vervolgens start de endermologiebehandeling. Het LPG-apparaat bestaat uit verschillende cilinders. Deze cilinders pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame, regelmatige en diepe bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Je hoeft zelf niets te doen.
  4. Na de behandeling maak je een nieuwe afspraak en ga je weer naar huis. Je hebt geen last van bijwerkingen, dus je kunt direct weer verdergaan met je dagelijkse activiteiten.

  Afslanken met cryolipolyse
  Eet je gezond en ben je elk vrij uurtje in de sportschool te vinden? Je bent zó goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…
  Wist je dat je lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet ‘verbranden’. Met cryolipolyse worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied bevroren. Daar kunnen je vetcellen niet tegen. Het apparaat koelt de vetcellen zodanig af, dat ze kristalliseren en afgebroken worden en door het lichaam worden afgevoerd. Het is vooral bedoeld voor de probleemzones: buik, heupen, bovenarmen en bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten. Zonder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply