fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Seizoensinvloeden op de huid

  Een verandering van seizoen kan betekenen dat jouw huidconditie verandert! De veranderingen van temperatuur, weersomstandigheden, airconditioning en centrale verwarming zijn een constante aanval op de huid.

  Een droge huid kan in de zomer worden veroorzaakt door een langdurige blootstelling aan de zon, waardoor veel vocht uit de huid verdampt. In de winter kan een droge huid veroorzaakt worden door de centrale verwarming en droge lucht. Dit werkt namelijk als een spons, waardoor vocht uit onze huid wordt onttrokken. Ook kou en wind kunnen de huid uitdrogen, waardoor een groot deel van de natuurlijke huidvetten wordt verwijderd. Dit kan leiden tot een droge, gevoelige en voortijdig verouderde huid. Het is daarom belangrijk om zowel in de zomer als in de winter goed te kijken naar de juiste verzorging, die past bij jouw huidbehoefte.
  Om jouw huid het hele jaar door gezond te houden, is het belangrijk om een professionele schoonheidsspecialist met regelmaat naar je huid te laten kijken en om jouw huidverzorging aan te passen aan de seizoenen. Het gaat vaak om kleine aanpassingen, zoals het vervangen van een lichte moisturizer door een rijkere crème. Dermalogica’s Face Mapping huid­analyse zal uitwijzen welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid.

  Tip: Dermalogica’s Multi Active Toner is een verfrissende spray en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Aloë Vera en komkommer verzachten de huid en citroenkruid en Arnica brengen de huid in topconditie. Deze spray mag gedurende de hele dag gebruikt worden op momenten dat hydratatie en/of verfrissing gewenst is. De spray is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply