Rate this post
 • Senl ne znoedr meotie vna ej delsyixe fa
  Rate this post

  Wat voor veel mensen vanzelfsprekend is, is voor mensen met dyslexie een groot probleem: lezen. Niet of slecht kunnen lezen is een echte handicap omdat het bijna overal voor nodig is. Of het nu gaat om school of werk, of het lezen van een tijdschrift.

  Ongeveer een miljoen mensen in Nederland kunnen niet of slecht lezen als gevolg van dyslexie. Volgens de reguliere wetenschappelijke inzichten is dyslexie niet te verhelpen. Het beste waarop dyslectici zouden kunnen hopen is het zo goed als mogelijk om leren gaan met hun beperkingen.
  In de praktijk blijkt echter dat veel mensen met dyslexie wel degelijk van hun klachten afgeholpen kunnen worden. Een speciale kortdurende behandeling van 2 tot 5 sessies is meestal (in meer dan driekwart van de gevallen) voldoende voor het blijvend sterk verbeteren van de leesvaardigheid, of het zelfs volledig oplossen van de klachten door dyslexie. Deze behandeling is geschikt voor jong en oud.
  De behandeling wordt aangeboden op basis van ‘no-cure-no-pay’. Je betaalt dus pas nádat het gewenste resultaat behaald is. Onder het ‘gewenste resultaat’ wordt verstaan het blijvend, zonder moeite, foutloos en vlot, zonder het gebruik van een aanwijsvinger, met begrip van de gelezen inhoud een tekst die bij de leeftijd van de cliënt hoort kunnen lezen.
  Het is mogelijk om de behandeling bij de cliënt thuis te laten plaatsvinden. Dit bespaart de cliënt tijd en moeite en vergroot de effectiviteit van de behandeling.
  Neem voor meer informatie contact op via telefoon of e-mail. Het intakegesprek is gratis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply