Rate this post
 • Service zoals het hoort
  Rate this post

  Hoorservice Schram is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van problemen met het gehoor, maar ook de communicatie in het algemeen. André Schram (audicien-akoepedist-logopedist) wordt bijgestaan door Eric de Moor (audicien-logopedist) en Marian van Gils (administratie). Sinds 10 jaar zijn ze gevestigd aan de Groot Ypelaardreef, tegenover Winkelcentrum De Burcht.

  André: ‘Vroeger droegen de mensen van die grote blokken achter hun oren, maar tegenwoordig is de techniek zover dat de hoortoestellen klein, gestroomlijnd en modieus weggewerkt kunnen worden. Ook de batterijen kunnen veel langer meegaan. Er zijn nu zelfs al heel kleine oplaadbare exemplaren op de markt.’

  Triage audicien
  Door het succesvol afronden van de extra opleidingen ­triage audiometrie en triage otoscopie is Hoorservice Schram gepromoveerd tot ‘triage audicien’. Dit betekent in de meeste gevallen dat u, afhankelijk van uw ziektekostenverzekering en uw gehoorverlies, niet eerst naar uw huisarts en KNO-arts of audiologisch centrum hoeft om een vrijblijvende proef met hoortoestellen te starten. Uiteraard werkt Hoorservice Schram wel op een goede en prettige manier met hen samen. Om een zo goed mogelijke oplossing te bieden, is een goede inventarisatie zeer belangrijk.

  Tijd en aandacht
  Hoorservice Schram is een jong, dynamisch en zelfstandig audiciensbedrijf waar de slechthorende echt centraal staat. Omdat de medewerkers geheel zelfstandig werken, hebben zij de mogelijkheid om bovengemiddeld veel tijd en aandacht aan u te besteden. Mede door deze zelfstandigheid zijn zij in staat om alle merken en typen en de nieuwste snufjes op hoortoestel gebied te leveren, in tegenstelling tot een aantal grootwinkelketens.
  ‘Wij streven naar een persoonlijke benadering en trachten de wensen die eenieder heeft zoveel mogelijk mee te nemen in de oplossing van het probleem. Dat is ook de reden dat we elke dag veel visites thuis afnemen. Op twee dagdelen zijn we ook zelf aanwezig op locatie in Prinsenbeek en Terheijden!’
  Hoorservice Schram streeft ernaar om de kwaliteit van de hoortoestelaanpassing en dienstverlening continu t e optimaliseren.

  Diverse oplossingen
  ‘Een gezond gehoor is een groot goed. Goed kunnen horen maakt dat u midden in het leven staat en kunt genieten van alles om u heen. Steeds vaker krijgen wij klanten die last hebben van oorsuizen. Ook daarvoor zijn diverse oplossingen, met hoortoestellen die soms het hinderende geluid deels camoufleren of zelfs een tegensignaal moeten geven.’
  De gehoortestcontrole vindt plaats in een geluiddichte cabine en duurt ongeveer 15 minuten. Op maandag- en vrijdagochtend is er van 9.30 tot 11.30 uur een vrije-inloopspreekuur. Daarbuiten wordt er gewerkt op afspraak, zodat er altijd rustig de tijd is om alle vragen te beantwoorden.

  Heeft u gehoorverlies? Dan bent u niet alleen. Gehoorverlies kan iedereen overkomen en het komt vaker voor naarmate men ouder wordt. Als het nodig is, komt Hoorservice Schram bij u aan huis. Ook werkt het bedrijf ‘s avonds of op zaterdag (op afspraak).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply