Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Seventies met een vleugje van nu

  De ene dag kunnen de temperaturen nog hoog oplopen en brandt de zon op je hoofd, terwijl de volgende dag een pittige herfststorm en fikse regenbuien een behoorlijke aanslag doen op je kapsel. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn!

  Natuurlijke tinten
  In de herfst zien we vaak wat meer rood-, koper- en natuurlijke tinten of warme kleuren zoals chocoladebruin. De balayage-techniek blijft ook nog steeds ongekend populair, al zien we dat deze herfst ook veel in omgekeerde vorm: dus niet van donker naar licht, maar juist van licht naar donker, wat ook wel color melting genoemd wordt. Als je eens een keer heel wat anders wilt, is een pasteltint echt iets voor jou. Probeer eens dé kleur van deze herfst: violet!

  Back to the seventies
  Deze herfst en winter gaan we weer helemaal terug in de tijd. We zien kapsels uit de jaren 70 van de vorige eeuw voorbijkomen, maar dan helemaal aangepast aan de tijd van nu. Een licht golvende bob, ‘hoekige’ kapsels zoals we die nog kennen van de iconische haardracht van Grace Jones en zijscheidingen waarbij de haren strak over het hoofd gekamd zijn.

  Bandana in je haar
  Voortbordurend op het ‘seventies-thema’ beleeft ook de bandana weer haar come back. Een stoere ‘rockstar’, romantische bohemian of nonchalante look: je kunt er allerlei stijlen mee creëren. Breed of smal, veelkleurig of in gedekte tinten, er is altijd een bandana die bij jou past. Er zijn verschillende manieren om de sjaal om je hoofd te knopen of in je kapsel mee te vlechten. Experimenteer, varieer en pas het aan bij je stijl, stemming en kleding.

  Tips voor thuis – Hydraterend en verzorgend
  Elke editie geven de haarspecialisten bij Traditions Boxtel jou tips voor hoe je het beste uit je lokken haalt. Deze keer vertelt haarspecialist Maud over wat je kunt doen tegen haaruitval en statisch haar: ‘Net zoals de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, kun je tijdens dit jaargetijde ook flink last krijgen van haaruitval. Daar hoef je niet van te schrikken, want het hoort er gewoon bij. Verwen je lokken met een verzorgende en hydraterende shampoo of met BB cream. Die is heel voedend en zorgt voor een goede vochtbalans. Allebei kan natuurlijk ook.
  Een andere manier om je haar te voeden én kleur te bekennen deze herfst is de Color Blaster. Deze conditioner op kleur is er in elf tinten. Fris er de kleur van je haar mee op of creëer pasteltinten in je. Daarnaast werkt het ook nog eens verzorgend.
  En heb je na het föhnen, of wanneer de centrale verwarming binnen weer aangaat, last van statisch haar? Daar hebben we een heel fijn serum voor. Laat de herfst nu maar komen!’

  Meer tips en inspiratie nodig?
  Heb jij advies nodig over hoe je het beste jouw haar kunt verzorgen? Of ben je benieuwd welke kleur of welk kapsel de hairstylist jou aanraadt? Loop dan eens binnen bij Traditions Boxtel. De dames in de zaak zijn dé kleurspecialisten van de regio, en voorzien jouw lokken op deskundige wijze van een nieuwe tint. Daarnaast hebben zij de juiste kennis om jou een kapsel aan te raden dat past bij jouw haartype, oogkleur en huidskleur. En ja, dat kan betekenen dat je de zaak verlaat met een ander kapsel of andere kleur die je voor ogen had. Maar dan weet je wel dat je een kapsel hebt dat al jouw goede punten benadrukt, en dat écht bij je past!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply