Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sfeer maken!
  Rate this post

  Ga je verhuizen of verbouwen of is je bestaande interieur toe aan een verandering? Vanuit jouw smaak, situatie en wensen help ik je zoeken naar de stijl die bij je past. Door het maken van een zogenaamd ‘moodboard’ kan ik de sfeer en kleuren voor jou visualiseren. Uiteraard kan ik ook een interieurontwerp maken.

  Staat jouw huis in de verkoop? Ik kan je helpen om de sterke punten van jouw huis te benadrukken, zodat het voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk is. Heel belangrijk: wacht niet tot er al diverse bezichtigingen hebben plaatsgevonden, maar benut ze allemaal met een optimale presentatie. Je zult zien dat het werkt, want hoe korter een huis te koop staat, hoe beter het is voor de verkoopprijs. Maak dus een afspraak voordat je naar de makelaar stapt. Prijzen voor een advies zijn vanaf € 95,-. Dat is een uur advies inclusief een lijst met tips. Staat jouw huis al geruime tijd leeg?

  Met kartonnen meubelmodules, afgestyled met accessoires, geef ik jouw huis een bewoond uiterlijk. Heb je als bedrijf behoefte aan iemand die meedenkt en met een frisse blik naar het interieur kijkt? Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste sfeer en uitstraling. Heb je vragen of wil je een offerte? Bel, mail of stuur een berichtje via Facebook. Al meer dan twintig jaar geef ik interieur- en kleuradviezen. Laat mij jou inspireren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply