Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De sfeer van vroeger, de kwaliteit van nu
  Rate this post

  Wanneer je Daan’s Drogisterij binnenstapt, komt een heerlijke geur je tegemoet en word je verrast door de sfeer en het assortiment.

  Daan’s Drogisterij is een speciaalzaak en is een van de relatief weinige zelfstandige drogisterijen die ons land nog telt. ‘In 2009 ben ik deze winkel gestart vanuit een passie voor het vak’, aldus Daniëlle Bakker. ‘De winkel heeft een beetje een authentieke uitstraling door de rij hoge kasten die voorzien zijn van een koof, en door de lange, ‘ouderwetse’ toonbank. Aandacht voor de klant staat voorop. We gaan voor kwaliteit, kennis en vertrouwen. Je kunt bij ons terecht voor een gezond advies en een fijn cadeau. We richten ons met name op natuurlijke merken, maar ook vind je bij ons onder andere parfums, luxe scheersets, toilettassen, nagelgarnituren en heerlijke geurkaarsen. Achter in de zaak geven wij ook make-upadviezen. Je kunt daar ook in alle rust de make-up zelf uitproberen. Via www.bewustwinkelen.nl hebben onze klanten de beschikking over een assortiment van ruim 50.000 drogisterij- en reform­artikelen. Je betaalt geen verzendkosten, omdat je de artikelen afhaalt in de winkel. De voordelen van afhalen is dat je niet hoeft te wachten op de vervoerder. Je kunt alsnog om advies vragen en je producten komen afgesloten in een tasje bij ons binnen, zodat medeshoppers niet te weten hoeven komen waar je voor komt. In sommige gevallen kan dat best handig zijn…’ Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina.

  ‘Iedereen vindt iets van gezondheid’
  ‘Drogist zijn is een mooi vak, ik krijg er energie van wanneer klanten terug komen omdat ons advies goed geholpen heeft. Ik vind het fijn om mensen te laten zien hoe ze gezond kunnen leven. Als het om gezondheid gaat is het vooral belangrijk om het vertrouwen van je klanten te krijgen en behouden. Iedereen vindt iets van gezondheid. Sommigen verwachten dat één potje zal helpen. Het vereist daarom veel uitleg om duidelijk te maken dat dat zo niet werkt. Het is ook heel belangrijk om eens kritisch naar de voeding te kijken: wat stop je eigenlijk in je lijf. Welke brandstof? Hoe rijk is onze voeding vandaag de dag nog? Bevat het genoeg bouwstenen om je lichaam te onderhouden? Wat is optimaal in plaats van de minimale aan­bevolen dagdosering? Wij zijn selectief in het kiezen van leveranciers en volgen regelmatig trainingen bij deze firma’s. Hoe meer kennis en kwaliteit zij bieden, hoe interessanter voor ons. Dat is onze investering in onze klanten. Een product kan misschien wel goedkoper online zijn, maar wat krijg je er voor terug? Waar investeer jij als klant in? Vaak adviseren wij een heel ander product dan de klant in gedachten had. Indien nodig sturen wij klanten door naar bijvoorbeeld een therapeut of natuurarts. Soms is er meer voor nodig om het welzijn van de klant te vergroten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply