Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Shake it till you make it
  Rate this post

  Je wilt afvallen, maar wilt jezelf ook niet uithongeren, of iets binnenkrijgen wat niet lekker is. Denk dan eens aan lekkere shakes, waardoor je wél genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, maar geen hongergevoel hebt!

  Easique® is een volledig maaltijdvervangende shake (in de smaken aardbei, vanille en chocolade) die alle benodigde voedingsstoffen voor een hele dag levert. De dieetshake kan worden gebruikt om een of meerdere maaltijden per dag te vervangen. De shake is hoog in eiwit uit lupine, melk en haver.

  De haver bevat ook veel vezels, die net als de melkeiwitten bijdragen aan het verhogen van het verzadigingsgevoel, waardoor het hongergevoel vermindert en de trek in tussendoortjes daalt. Daarnaast gaan deze eiwitten het verlies van spiermassa tijdens gewichtsverlies tegen.
  Het lupine-eiwit, dat rijk is aan essentiële aminozuren (methionine, cysteïne en lysine), draagt bij aan een uitgebalanceerde samenstelling van aminozuren. Dit is van belang om alle lichamelijke processen goed te laten verlopen.
  De shake bevat ook groenethee-extract, wat helpt bij de beheersing van het gewicht. Groene thee kan namelijk bijdragen aan de verlaging van het vetgehalte in het lichaam.

  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
  Bij een gezond voedingspatroon worden alle vitamines en mineralen die nodig zijn voor de gezondheid door onder andere groente en fruit geleverd. Deze maaltijdvervanger is zó samengesteld, dat deze op basis van 3 shakes per dag 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen bevat.

  Waar moet je op letten?
  Om het gewenste gewicht te bereiken, is het belangrijk om gedurende 3 weken drie Easique® shakes per dag te drinken en daarnaast geen andere voeding te consumeren. Drink daarnaast voldoende water of thee zonder melk en suiker om de vochtbalans op peil te houden. Het advies is om bij het eerste gebruik de dosering op te bouwen. Vervang bijvoorbeeld gedurende één week twee maaltijden per dag door Easique® en eet daarnaast een maaltijd laag in koolhydraten. Op deze manier bereid je je voor op de periode met weinig koolhydraten in de voeding. In de daaropvolgende twee weken kunnen drie maaltijden per dag vervangen worden door Easique® dieetshakes.

  Easique® is verkrijgbaar bij onder andere de vestigingen
  van Easyslim.nu.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply