Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Shape your booty!

  Je vindt het belangrijk om te werken aan een goede gezondheid, maar je ziet het niet zitten om in een sportschool bezig te zijn. Ga je liever lekker buiten aan de slag? Dan is bootycamp geschikt voor jou!

  Bootycamp bij Sportstudio I-Shape Almere is een vorm van fitness waarmee je in de frisse buitenlucht aan de slag gaat met jouw eigen doel, zoals fitter worden, afvallen, sterker worden of meer uithoudingsvermogen kweken. Je doet, in groepsverband, allerlei oefeningen onder begeleiding van een ervaren en professionele trainer. Daarbij maak je onder andere gebruik van materialen die buiten te vinden zijn, zoals trappen, banken, boomstammen en klimrekken. Doordat je in een groep sport, kun je steun vinden bij anderen in de groep en ervaringen uitwisselen. Bootycamp is er elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Is het slecht weer, dan zijn de lessen in de studio van ­Sportstudio I-Shape Almere.

  XCO: dé buik- en rugtraining
  Wil je snel een strak lijf? Doe dan mee aan de XCO-groepslessen bij Sportstudio I-Shape Almere! De XCO-training is een totaaltraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een XCO-trainer. De XCO-trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset’ aanspant. Je traint je conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrandt calorieën en het is de optimale buik- en rugtraining! De XCO-training is kort, effectief, simpel en met veel fun en power. De training is geschikt voor iedereen. Er zijn 4 maten XCO’s, dus je kunt zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen. De training is gemakkelijk te volgen, er zijn geen moeilijke choreografieën, maar het is gewoon simpel en veilig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply