Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Shiatsu Kosmetiek
  Rate this post

  Binnen de schoonheidsbranche worden er vele massagetechnieken toegepast, met als doel het geven van ontspanning, vooral gedurende de massage. De Shiatsu Kosmetiek Methode, ontwikkeld door R. Riksen, biedt echter meer dan alleen ontspanning.

  Shiatsu (vingerdrukmassage) is een massagetechniek, die is ontstaan vanuit de oosterse geneeskunde. Basisgedachte binnen de oosterse geneeskunst is, dat in het lichaam allerlei energiebanen zitten, die de energie vervoeren naar de verschillende organen en lichaamsdelen. Massage, zoals shiatsu, is een behandeling om eventuele blokkades in deze energiebanen op te lossen en daarmee klachten te verhelpen.
  Ook binnen de huidverzorging heeft deze vorm van massage zijn weg gevonden, en met de Shiatsu Kosmetiek Methode is het heel goed mogelijk om de massage in een gezichtsbehandeling te integreren. Natuurlijk kunt u ook altijd kiezen voor een aparte massagebehandeling.
  Door de juiste energiebanen in het hoofd-halsgebied te behandelen, kan een diepe ontspanning verkregen worden, waardoor het lichaam eventuele blokkades in energiebanen kan opheffen. Hierdoor kunnen klachten van de huid (ons grootste orgaan) verminderd worden, maar ook op andere plekken in het lichaam kan de massage effect hebben. Behalve dat u zich tijdens de behandeling heerlijk kunt ontspannen (veel van mijn cliënten vallen zelfs in slaap…), heeft deze behandeling ook nog een nawerking tot wel twee dagen na afloop, zowel lichamelijk als geestelijk.

  Shiatsu Kosmetiek is een waardevolle toevoeging aan de gezichtsbehandeling!
  Zie ook www.shiatsu-kosmetiek.nl.
  Behandelingen vinden plaats op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply