Rate this post
 • Shiatsu voor ontspanning in je lijf
  Rate this post

  Opvliegers, pijn in je buik en rug. Of je nu net menstrueert, zwanger wil worden of al bent, klachten hebt ná de bevalling of in de overgang bent: je hormoonhuishouding kan veel ernergie van je vragen. Shiatsu kan je helpen!

  Shiatsu is een traditionele Japanse drukmassage en helpt bij lichamelijke en mentale klachten. Oosterse geneeskunde kijkt naar de processen in het hele lichaam. Disbalans gaat vaak samen met uiteenlopende klachten die voor de oosterse geneeskunde een logische samenhang hebben. Een shiatsu-behandeling zorgt ervoor dat energie weer gaat stromen; het lichaam in balans komt. Hierdoor verminderen de klachten en verbetert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Je komt weer in je eigen kracht te staan.
  Shiatsu kan ook helpen bij kanker. Oosterse geneeskunde kan kanker weliswaar niet genezen, maar ik kan je wél helpen de bijwerkingen van reguliere behandelingen te verzachten. Daarnaast gebeurt er heel veel in je leven: vaak is het emotioneel heftig. Of blijf je, als je ‘schoon’ bent, last hebben van twijfels, durf je niet meer te vertrouwen op je lichaam. Ik kan je dan helpen weer beter in contact te komen met je lichaam, rust te vinden, weer plezier terug te krijgen. Elke behandeling is aangepast aan de cliënt en het moment. De eenvoudige shiatsu-technieken en de diepgang van de oosterse geneeskunde inspireren mij om mensen verder te helpen.
  Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven en wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply