Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Shine bright like a diamond
  Rate this post

  De feestdagen komen er weer aan. Tijd van gezelligheid en feestjes. Wil jij stralend het nieuwe jaar ingaan? Laat je dan heerlijk verwennen met behandelingen waar je lichaam veel aan heeft. Ook leuk om cadeau te geven!

  Feestje voor jouw voeten
  In de winter hebben jouw voeten extra aandacht nodig. Die moeten namelijk niet alleen beschermd worden tegen de kou, maar ook tegen knellend schoeisel. Met een cosmetische voetverzorgingsbehandeling kunnen jouw voeten er weer helemaal tegenaan! Deze behandeling bestaat uit een voetbad, peeling, nagelverzorging en een voetmasker of -massage.

  Even lekker ontspannen…
  Jouw gezondheid is een groot luxegoed, en met een massage ondersteun je je gezondheid. Een massage zorgt niet alleen voor ontspanning en een ­vermindering van spierspanningen, maar verlaagt je bloeddruk en verbetert jouw slaap, en ook je stofwisseling verbetert. Verder gebeurt er hormonaal veel tijdens een massage, zodat eventuele angst, stress, spanning, pijn en depressieve gevoelens afnemen. Kortom: door een massage verandert er zoveel in je hormoonhuishouding, dat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel zit. Je bent je door de druk van de aanraking weer bewust van je lijf en je energie gaat beter stromen.

  Jouw huid klaar voor de feestdagen
  Genieten van een heerlijke seizoensbehandeling! Bij deze behandeling van zo’n anderhalf uur wordt vroegtijdige huidveroudering tegengegaan. De behandeling is aangepast aan het seizoen en de invloeden daarvan op de huid, en er wordt gebruik gemaakt van hottowels, etherische oliën, een ampul en een speciaal masker.

  Over FinneFleur
  Jeannette Louwenaar: ‘Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 1991. In 1994 ben ik met schoonheidssalon ‘Jeannette’ gestart op Ameland. Hier ben ik ook opgegroeid. Tijdens mijn periode daar kreeg ik steeds meer interesse in voetverzorging en heb toen mijn pedicurediploma gehaald. Sinds 2 april 2016 heb ik mijn eigen ruimte in de voormalige bibliotheek in Stiens, waar ik samen met meerdere ondernemers de krachten bundel. Om bij te blijven, heb ik in 2010 certificaten behaald voor de diabetische voet en overige risicovoeten. Doordat ik altijd aangesloten ben gebleven bij de brancheorganisaties ANBOS en ProVoet, blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply