Rate this post
 • Shine bright like a diamond
  Rate this post

  Nu het buiten weer kouder is, is het tijd om je huid goed te verzorgen met de juiste producten, zodat je huid goed beschermd blijft.

  hannah Primum Elixer
  hannah komt met het nieuwe product Primum Elixer, een peeling voor dagelijks gebruik of in kuurverband. Deze peeling is geschikt voor de meest gevoelige huidjes. De huid voelt meteen heerlijk zacht en glad en straalt als nooit tevoren. In combinatie met de Brilliant Touch zorgt dit voor een gave en heldere teint. Door de siliconenolie worden kleine oneffenheden onmiddellijk opgevuld en krijg je een mooie gematteerde teint, zonder enig vetspoortje. Op langere termijn zorgt Brilliant Touch voor een opzienbarend remodellerend effect van de verslapte verouderde huid.

  La Colline NativAge
  La Colline’s NativAge lijn is een hoogwaardige lijn met zeer geconcentreerde anti-aging-ingrediënten. De producten van deze premium lijn leveren snelle, zichtbare en indrukwekkende resultaten om de jonge huid in stand te houden. De huid is gladder, opgefrist en van energie voorzien. Bovendien zien de gelaatstrekken er ontspannen en uitgerust uit, en zijn de rimpels en fijne lijntjes verminderd. Straal tijdens de feestdagen en verwen jezelf met La Colline’s NativAge!

  Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate
  Ultimune van cosmeticahuis Shiseido is een product dat je vóór al je andere producten op de huid aanbrengt. Het geeft een enorme boost aan je huid en beschermt, vernieuwt en versterkt je huid. Je huid wordt weerbaarder en dat zul je zien! Het product wordt geleverd in een prachtige cadeauverpakking voor de feestdagen zoals het Shiseido betaamt, met luxe extra gifts!

  Beauty Supps Ultra Vitamine D
  Nu de belangrijkste bron voor vitamine D (de zon) minder wordt, is het belangrijk om extra te slikken tijdens de winter. Vitamine D van Beauty Supps zorgt voor sterke botten en tanden, een goede werking van de spieren, het verhoogt de weerstand, geeft je haren een boost en zorgt ook nog eens voor een stralende huid. Het is zeer geschikt als aanvulling voor:
  ✓ iedereen met een donkere of getinte huid
  ✓ iedereen die niet dagelijks buiten komt tussen 11.00 en 15.00 uur
  ✓ zwangere vrouwen
  ✓ vrouwen boven de 50 jaar
  ✓ iedereen boven de 70 jaar

  Resurgence® Retinol Youth Renewal Eye Serum + Night Cream
  Retinol Youth Renewal Eye Serum bestrijdt alle verouderingstekenen rondom de ogen. Het zorgt voor een vermindering in lijntjes en rimpels, en voor een versteviging van de huid. Door het voedingsrijke marine kelp-complex wordt de huid verstevigd, en de donkere kringen rondom de ogen opgelicht. Retinol Youth Renewal Night Cream bevat een peptiderijk extract van rode algen, dat naast versteviging van de huid ook zorgt voor een jeugdige en levendige teint. Beide producten maken deel uit van Murads Resurgence lijn; een collectie van formules die bewezen effectief de signalen van ouder worden behandelt en voorkomt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply