Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Shine like a Diva
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. De wimperextensions zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en je hebt een natuurlijke oogopslag.

  Russian volume/3D Hollywood Lashes
  Dé trend van deze zomer zijn de Russian volume/3D Hollywood Lashes. Deze nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions zorgt voor nog meer volume. Drie tot zes ultradunne zijden wimpers worden aan één eigen wimperhaar bevestigd. Op deze manier wordt extreem veel extra volume gecreëerd wat een nog vollere oogopslag oplevert.
  Wanneer je zelf niet zoveel wimpers hebt, is deze techniek perfect voor jou, want door de Russian volume/3D zijn de wimpers ook aan de uiteinden nog mooi vol. Omdat er veel dunne haartjes worden gebruikt, is het resultaat heel natuurlijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om je wimperextensions met Swarovskisteentjes af te maken. Ideaal voor een feestje!

  Groeicyclus
  De periode dat het blijft zitten, hangt van je groeicyclus af. Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden, waarna je kunt teruggaan naar de salon voor een ‘refill’. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply