Rate this post
 • Show your personality
  Rate this post

  Kleren maken de man, maar zeker ook de vrouw! Met de kleding die jij draagt, laat jij zien wie je bent en accentueer je jouw mooiste delen. Toch kan het best een uitdaging zijn om de kleding te vinden die helemaal past bij jouw persoonlijkheid en lichaam. 

  Het kan zijn dat jij het heerlijk vindt om in alle vrijheid te shoppen zonder verkoopsters om je heen. Toch kan het in bepaalde gevallen juist erg fijn zijn als een styliste met jou meekijkt en oprecht advies geeft. Als je bijvoorbeeld pas bevallen bent, kan het lastig zijn om te bepalen welke kleding past bij jouw ‘nieuwe’ lichaam. Of stel dat je 20 kilo bent afgevallen: dan kun je wel een kledingadvies gebruiken! Bij Van der Linde mode en lingerie voelen wij goed aan of jij advies wilt en daar nemen we dan ook alle tijd en aandacht voor. Je kunt naar hartelust passen, combineren en jouw outfit uitgebreid bekijken in de passpiegels.  Wij denken geheel vrijblijvend, maar met onze volle  aandacht met jou mee.

  De 3e en 4e generatie
  Onze modespeciaalzaak kent een interessante geschiedenis: het bedrijf bestaat al sinds 1929 en is nu de 3e en  4e generatie eigenaar. Onze modestylistes kennen bijna iedere klant en dat werkt erg prettig voor beide partijen.  In onze modezaak hebben we geen standaard mode­merken die overal verkrijgbaar zijn. We bieden originele merken, waarbij we ons focussen op een goede pasvorm  en een persoonlijk advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply