Rate this post
 • Sieraden met een frisse vormgeving
  Rate this post

  In de St. Annastraat, een van de leukste winkelstraatjes van Breda, opende Erwin Borggreve in 2012 zijn edelsmederij Goudmerk.

  Als bezoeker heb je vanuit de winkel direct zicht op het atelier, waar Erwin zijn sieraden maakt. Hier wordt met enthousiasme gewerkt aan persoonlijk vormgegeven sieraden, zoals unieke verlovings- en trouwringen. Daarnaast vind je bij Goudmerk ook unieke sieraden zoals colliers, armbanden, oorstekers en oorhangers. Alle sieraden worden door Erwin met de hand gemaakt, en daarbij is alle ruimte voor jouw eigen inbreng. Ontwerpen kunnen bijvoorbeeld in overleg worden aangepast.

  Reparaties en hergebruik
  Voor reparaties of aanpassingen aan je sieraden kun je ook bij Goudmerk terecht. Erwin heeft volop ervaring met herstelwerkzaamheden, zoals het vergroten of verkleinen van ringen of het vervangen van edelstenen en parels. Ook het vermaken of omsmelten van je eigen sieraden tot een geheel nieuw sieraad behoort tot de mogelijkheden. Erwin ontwerpt en smeedt graag in overleg met je een uniek sieraad dat bij je past. Bezoek daarvoor het atelier van Goudmerk en kijk eens op je gemak rond. Erwin vertelt je graag alles over de vele mogelijkheden.

  Ontwerpen
  De collectie van Goudmerk kenmerkt zich door een verfijnde structuur, frisse vormgeving en prettige draagbaarheid. De collectie bestaat onder andere uit ringen, colliers, armbanden, oorstekers en oorhangers, allemaal gemaakt in de eigen edelsmederij.
  Behalve zijn eigen ontwerpen exposeert Erwin ook uiteenlopend werk van een tiental andere Nederlandse edelsmeden, waaronder Jet Bartman, Kim van IJzendoorn, Henny Soesbergen en Leen Heyne.

  In hartje centrum
  Edelsmederij Goudmerk is te vinden in het centrum van Breda, in de St. Annastraat, dichtbij park Valkenberg. Je bent van harte welkom tijdens de openingsuren. Kom je liever op een ander moment, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply