Rate this post
 • Dit zijn de sieradentrends van winter 2022/2023
  Rate this post

  Sieraden maken iedere outfit compleet. Ben je benieuwd welke sieraden er tijdens de wintermaanden van 2022 en 2023 het populairst zijn? Je leest het in dit artikel! Voor iedere kledingstijl is er een passende trend te vinden. Welke accessoires spreken jou het meeste aan?

  Parelkettingen
  De parelketting is een klassieker. Hoewel het eerder vooral werd geassocieerd met chique dames en mantelpakjes, is het tegenwoordig ook een mooie toevoeging aan een trendy outfit. Zelfs een hele stoere look gaat perfect samen met een parelketting! Voor een edgy touch kies je een korte parel choker en voor een elegante uitstraling kijk je juist naar een wat langer model. Vind je het toch iets te uitgesproken? Dan is een minimalistische ketting met één parel als hangertje ook een stijlvolle optie.

  Sieraden met vintage look
  Ga dit seizoen op zoek naar sieraden met een vintage uiterlijk. Deze hebben een elegant design en zijn vaak voorzien van (edel)steentjes. De kettingen, armbanden of ringen hoeven niet daadwerkelijk vintage te zijn om een karakteristieke look te hebben. Je kunt ze ook nieuw kopen voor een aantrekkelijke prijs. Kijk maar eens naar de ringen van Finaste. Deze ogen heel exclusief, maar zijn super budgetvriendelijk.

  Glimmende diamanten
  Deze trend sluit goed aan op de populaire vintage sieraden. Diamanten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hoe meer glimmende steentjes, hoe beter. Vanzelfsprekend zijn mooie sieraden met nep diamanten ook prima.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply