Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je silhouet perfect terug

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuur­getrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je op en top vrouw te voelen.

  Lady Service biedt borstprotheses, protheselingerie en -badmode, onder andere van het merk Amoena. Amoena ontwerpt functionele borstprothesen die er toch fantastisch uitzien. Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn bedoeld voor nog veel meer. Ze lossen problemen op, van asymmetrie tot transpiratie, en zijn ontworpen om zo natuurlijk te ogen en aan te voelen als het maar kan voor jouw figuur en levensstijl. Met de borstprothese kun je je zo comfortabel mogelijk voelen.

  Silhouet
  De Amoena Balance deelprothesen bieden een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie, reconstructie, na enkele biopsies of een natuurlijke asymmetrie. De laag aan de binnenzijde is voorzien van silicone met een verminderd gewicht met geïntegreerd Comfort+ materiaal. Dit zorgt voor temperatuurregulering. De subtiele omlijning, passend aan de vrouwelijke rondingen, vullen de cup van de beha op de plaats waar de opvulling nodig is of waar de oneffenheid zich bevindt. Hierdoor komt het silhouet perfect terug.

  Evenwicht
  De deelprothesen zijn er in diverse vormen, maten en diktes, om een zo goed mogelijk evenwicht te geven. Hiermee zul je jezelf zekerder voelen, ook in strakkere kleding. Het aanmeten van een deelprothese gebeurt met volle aandacht en aangepast aan jouw individuele situatie en persoonlijke behoefte.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply