Rate this post
 • Een silhouet zonder zwembandjes
  Rate this post

  Ook al sport je een paar keer in de week en let je goed op je voeding, toch kan het zijn dat je die laatste restjes vet niet weg krijgt. De zwembandjes rond je taille of je te dikke bovenbenen kunnen je dan ook behoorlijk storen. Het lijkt wel alsof je er de rest van je leven aan vast zult zitten.

  Gelukkig is er wel degelijk wat aan te doen. Met de juiste afslankbehandeling behaal jij het silhouet waar je zo hard voor gewerkt hebt. Precies op de plaatsen waar jouw vetlaagje wel wat dunner mag of waar je huid ontsierd wordt door cellulite geeft QB LIPO III direct resultaat. Bij deze behandeling gaan veilige geluidsgolven het ongewenste vet te lijf en al na één behandeling merk je een meetbaar verschil. Terwijl jij ontspannen kunt liggen, trillen de geluidsgolven het vet als het ware los, waarna je lichaam het afvoert. De technologie is bijzonder geschikt voor vermindering van oppervlakkig en diep vet, weefselontgifting en herstel van de celvernieuwing. Daarnaast wordt het ook toegepast voor microdrainage en vasculaire massage.

  Hoe werkt het?
  Zoals gemeld maakt de QB LIPO III gebruik van geluidsgolven. Deze zorgen voor ‘cavitatie’. Dit is een proces waarbij de plaatselijke druk in een bewegende vloeistof lager wordt. Hierdoor is het vet gemakkelijker af te voeren. Je zou het kunnen vergelijken met water dat normaal gesproken pas verdampt bij 100 graden. Ga je de druk echter verlagen dan verandert water al in waterdamp bij een lagere temperatuur. De QB LIPO III doet min of meer hetzelfde met ongewenst vet. Nadat het vet is losgemaakt, voert je lichaam het vanzelf af. Een dergelijke afslankbehandeling biedt enorme voordelen: probleemgebieden kunnen doelgericht worden aangepakt, het laat geen littekens achter want er hoeft niet te worden gesneden of geprikt, het is veilig, pijnloos en betaalbaar én de behandeling duurt niet lang.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply