Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Slaapproblemen en Reiki
  Rate this post

  Slaapproblemen komen tegenwoordig veel voor. Een lange en ongestoorde slaap is heel belangrijk voor veel processen in je lichaam die nodig zijn om gezond te blijven. Goed slapen heeft een positieve werking op je afweersysteem, je zenuwstelsel, je hormonale systeem, het goed functioneren van je hersenen, je stressbelasting en je immuunsysteem. Een slaapprobleem kan veel oorzaken hebben. Wanneer je kampt met echte slaapproblemen, zul je vast al veel hebben geprobeerd, zoals medicijnen en/of homeopathie.

  Reiki is universele energie waar alles uit ­bestaat. De Reiki-energie activeert het zelf­genezend vermogen van het lichaam en lost verstoringen op. Deze energie gaat daarnaartoe waar die op dat moment het hardst nodig is in het lichaam. In de huidige maatschappij moet de mens veel en is er weinig tijd voor ontspanning. Hierdoor liggen velen vaak ‘s nachts te malen en kunnen ze niet goed in slaap komen of goed doorslapen, en dat gaat dat ten koste van het lichamelijk welbevinden en dus ook het functioneren overdag.
  Ik heb als Reiki Master jarenlang slaap­problemen gehad. Ik sliep hooguit vier uur per nacht. Sinds ik Reiki eerste graad heb behaald en mijzelf elke avond een behandeling geef, ben ik van mijn slaapprobleem af!

  In mijn Reiki Center geef ik de Reiki I- en II-cursussen en Reiki-behandelingen. Negentig procent van de Reiki I-cursisten heeft een slaapprobleem, en nadat zij de Reiki eerste graad hebben behaald, krijg ik veel positieve berichten dat zij nu heerlijk goed doorslapen en uitgerust wakker worden. Wat is er nou mooier dan dat je jezelf kunt behandelen tegen een slaapprobleem!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply