Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Slank de zomer in met cryo-therapie
  Rate this post

  Weg met die rol op je buik! Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Cryo21-therapie bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat.

  De Cryo21 werkt met een kop van -8 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou; daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier.
  Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?!
  Je kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat je behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen. Wie wil dat niet?

  Te behandelen zones
  Love handles, buikje, de rijbroek, billen, knieën, boven­armen, de zones in de rug aan het bh-bandje enzovoort en op het gelaat de onderkin.

  Effecten op het lichaam:
  – versnelt de bloedsomloop, verwijdert toxines
  – vergroot het calorieverbruik
  – verwijdert / vermindert cellulitis
  – vermindert vetcellen
  – lymfedrainage
  – verstevigt en versterkt de spieren
  – zorgt voor contourverbetering en afslanking van het lichaam

  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij ‘versteviging’ denken we aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enzovoort.

  Effecten op het gelaat:
  – verstevigt de weefsels
  – verstevigt de spieren
  – vermindert rimpels
  – creëert volume in de lippen
  – verwijdert / vermindert de dubbele kin
  – zorgt voor huidverjonging
  – verstevigt en lift het gelaat

  Nieuwste techniek
  Jeanette is onlangs in Marbella geweest voor de nieuwste opleiding rond huidverjonging met de Cryo21. Sinds februari 2016 passen wij deze nieuwste techniek toe. Die is zeer goed voor het liften en verstevigen van borsten, het verstevigen en liften van het gelaat en het opvullen van lippen.
  Het gaat om een kuur van 6 behandelingen, waarbij je 1 keer per week wordt behandeld. Je zet de behandeling thuis voort met de producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply