Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Slank de zomer in!

  Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, wmaar het lukt je maar niet om de laatste vet­randjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryo21 is de oplossing!

  De Cryo21 werkt met een kop van -8 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou; daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier.
  Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?! Je kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat je behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen. Wie wil dat niet?

  Te behandelen zones
  Love handles, buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zones in de rug aan het bh-bandje enzovoort en op het gelaat de onderkin.

  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of een vetophoping laten verdwijnen. Bij ‘versteviging’ denken we aan verslapte bovenarmen, de binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enzovoort.

  Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, waarbij je 1 keer per week wordt behandeld. Je zet de behandeling thuis voort met de producten. Een proefbehandeling kost € 100,-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply