Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Slank en fit met een gezonde hormoonbalans

  Vraag je je ook weleens af waarom het maar niet lukt om af te vallen en hoe het komt dat de kilo’s er na een dieetpoging wel aan lijken te vliegen? Waarom is minder eten en/of meer bewegen niet altijd een voor de hand liggende oplossing?

  ‘Het antwoord op deze vragen zal je misschien verrassen. De oorzaak van overgewicht wordt in veel gevallen  veroorzaakt door hormonen’, aldus Sandra de Groot,  orthomoleculair voedingsadviseur en consulent bij  Cure4Life Dronten & Lelystad.

  Hormonen vaak de ware boosdoeners
  Hormonen bepalen je eetlust, de snelheid waarmee je vet verbrandt en jouw behoefte aan beweging. De oorzaak van een hormonale disbalans is vaak het gevolg van ongezonde voedingsgewoonten, stress, menopauze of bepaalde medicijnen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, maar met name het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen uit balans zijn, ontstaat er een stofwisselingsprobleem.  Hierdoor wordt voedsel niet omgezet in energie, maar in lichaamsvet. Daarbij wordt het verlangen naar ongezond voedsel juist groter en kan men in een negatieve spiraal belanden. Als je naar een blijvend gezond gewicht streeft, zul je eerst jouw hormonen in balans moeten brengen om het lichaam de kans te geven om op een gezonde en natuurlijke manier af te vallen.

  Persoonlijk voedingsprogramma
  Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life brengt het lichaam weer in balans. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedings­programma samen. Het persoonlijke voedingsprogramma, op basis van normale, uitgebalanceerde voeding, is volledig afgestemd op het individuele profiel van de cliënt.
  Cure4Life heeft veel kennis en ervaring op het gebied van overgewicht, voeding en gezondheid. Samen met een team van medisch specialisten zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze zorg continu wordt bewaakt en verbeterd.  Deze unieke combinatie wordt ingezet om iedere cliënt persoonlijk te begeleiden naar een passende leefstijl.
  Sandra: ‘Na een dag of vijf begint het lichaam te wennen en zorgt het programma ervoor dat de vetverbranding goed op gang komt en zo voldoende energie levert.’

  Persoonlijke coach
  Tijdens het hele traject word je begeleid door jouw  persoonlijke coach en leer je hoe je daarna op gewicht  kunt blijven met een voor jou haalbare leefstijl.  Gedurende het proces leer je alles wat je moet weten  over gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

  Meld je aan voor een gratis consult! Tijdens het  gratis consult informeert Sandra je uitgebreid hoe het  Cure4Life-programma werkt en wat je kunt verwachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply