Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Slank in jouw december-feestoutfit!
  Rate this post

  De tijd vliegt. De vakantie is alweer een poos achter de rug en je draait op volle toeren. Nog maar een paar weken te gaan en de decembermaand staat voor de deur! Een maand met heel veel leuke dingen in het verschiet, met als klap op de vuurpijl de eindejaarsfeestjes. Net op tijd dus om jezelf klaar te stomen om je goed in je vel te voelen, in je favoriete outfit te passen en er stralend uit te zien!

  Phyline Krukziener van BlijBlijven helpt jou met Cambridge Weight Plan die kilo’s die je zo in de weg zitten, te verliezen. Maar meer nog dan dat. Ze leert je op een prettige manier je eetpatroon aan te passen, zodat die kilo’s er niet weer aanvliegen.

  Cambridge Weight Plan
  Het Cambridge Weight Plan is niet zomaar een afslank­methode. Je vervangt 2 of 3 maaltijden per dag door hoogwaardige en uitgebalanceerde producten. Deze producten zijn wetenschappelijk getest en medisch verantwoord en leveren je alle essentiële voedingsstoffen. Geen zorgen over bijvoorbeeld vitaminen- of mineralentekorten.

  De kracht van Cambridge Weight Plan:
  – Je werkt volgens een duidelijk plan en doorloopt 4 fases
  – Je valt niet alleen af, maar past ook je eetgedrag aan
  – Je boekt snel én blijvend resultaat (geen jojo dus)
  – Je wordt deskundig en 1-op-1 begeleid
  En die deskundige individuele begeleiding is bovendien gratis. Jouw investering: de aanschaf van de hoogwaardige maaltijdvervangende producten. Net zo gemakkelijk als boodschappen doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply