Rate this post
 • Slanker worden waar jij het wil
  Rate this post

  Heb jij dat nou ook, dat het afvallen niet lukt omdat iedereen wel weet wat je fout doet, maar je zelf niet weet hoe dat dan tegen te gaan? Afslankpraktijk Happy Slim te Ridderkerk van Karin van Bennekum is de support die je zoekt.

  Afslankpraktijk Happy Slim heeft nu alles in huis wat je ­nodig hebt. Natuurlijk de persoonlijke begeleiding van Karin met in haar praktijk de wetenschappelijk erkende Cambridge Health producten voor gezond afvallen en lichamelijk weer in balans te komen, en daarnaast de LPG Endermologie-technieken. Het evenwicht tussen het ­opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces, en ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten ­gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

  Endermologie
  Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ­ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG. In wetenschap­pelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de ­lipolyse verbetert. Het geheim van de efficiëntie van lipomassage is dat het inwerkt op de vetcel. Door behandeling met endermologie wordt de lipolyse aangewakkerd en worden de opgesloten vetten in de vetcel vrijgemaakt en afgevoerd. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

  Veelzijdig apparaat
  Het nieuwe LPG Endermologie-apparaat, de Cellu M6, is zeer veelzijdig. Het kan door verschillende programma’s en handstukken beter inwerken op de dieper gelegen vetten om cellulite grondig aan te pakken. De Cellu M6 kan door zijn geavanceerde technieken ook de huid verstrakken en liften. Daarnaast heeft het een uitgebreid programma voor de behandeling van het gezicht.

  Lipomassage is zowel voor de vrouw als de man.
  Voor de vrouw:
  – bij cellulite
  – bij lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan
  – voor een strak silhouet en een strakke huid
  – na de bevalling snel je figuur terug
  – voor figuurcorrectie bij hormonale schommelingen van de menopauze
  – als nabehandeling bij liposuctie

  Voor de man:
  – bij lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan
  – na gewichtsverlies
  – voor het verminderen van ‘love handles’

  Bel of mail voor een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door arjanne Verweij op juni 12, 2016, 6:07 pm

  Ik heb cellulitis op mn bovenbenen. Wat kost een behandeling hiervoor?

  Beantwoorden →