Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Slanker worden waar jij het wilt
  Rate this post

  Heb jij dat nou ook; dat het afvallen niet lukt omdat iedereen wel weet wat je fout doet, maar je zelf niet weet hoe dat dan tegen te gaan? Afslankpraktijk Happy Slim te Ridderkerk van Karin van Bennekum is de support die je zoekt.

  Afslankpraktijk Happy Slim heeft nu alles in huis wat je nodig hebt. Natuurlijk de persoonlijke begeleiding van Karin met in haar praktijk de wetenschappelijk erkende Cambridge Health producten voor gezond afvallen en lichamelijk weer in balans te komen, en daarnaast de LPG Endermologie-technieken. Het evenwicht tussen het opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces, en ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

  Endermologie
  Een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG is endermologie. In wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de lipolyse verbetert. Het geheim van de efficiëntie van lipomassage is dat het inwerkt op de vetcel. Door behandeling met endermologie wordt de lipolyse aangewakkerd en worden de opgesloten vetten in de vetcel vrijgemaakt en afgevoerd. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

  Veelzijdig apparaat
  Het nieuwe LPG Endermologie-apparaat, de Cellu M6, is zeer veelzijdig. Het kan door verschillende programma’s en handstukken beter inwerken op de dieper gelegen vetten om cellulite grondig aan te pakken. De Cellu M6 kan door zijn geavanceerde technieken ook de huid verstrakken en liften. Daarnaast heeft het een uitgebreid programma voor de behandeling van het gezicht.

  Dé oplossing
  LPG Endermologie is dé oplossing voor het behandelen van cellulite, plaatselijke vetten en een verslapte huid. De behandeling is niet pijnlijk. Het werkt heerlijk ontspannend en is een weldaad voor het lichaam.
  Het resultaat van LPG Endermologie: een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.
  – 100% natuurlijke methode
  – Vanaf 6 sessies van 30 minuten behaal je zichtbaar resultaat en word je slanker waar je het wil!
  – Dankzij lipomassage kun je nu vetten die niet reageren op diëten en sporten duurzaam afvoeren
  – Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast in gerenommeerde centra wereldwijd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply