Rate this post
 • Slapen kun je leren
  Rate this post

  Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor je gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt, neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je dagelijks functioneren.

  Als slapeloosheid langer voortduurt, ontstaat een negatieve cirkel. Doordat je oververmoeid raakt, functioneer je overdag minder goed. Je bent sneller geïrriteerd en voelt mogelijk ook verdriet en boosheid. Spanningen lopen hierdoor verder op. De slapeloosheid blijft zo voortduren en je komt in een vicieuze cirkel terecht die je niet meer zelf kunt doorbreken.
  Slapeloosheid ontstaat niet alleen omdat je te weinig slaapt, maar het kan ook zijn dat de kwaliteit van je slaap niet voldoende is.
  Een effectieve manier om van de slaapproblemen af te komen is met de SlaapSlim methode. Je slaapcoach gaat samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Samen met je SlaapSlim coach werk je aan het bereiken van jouw doel en krijg je tools aangereikt voor een gezond slaappatroon. Je kunt na behandeling weer gemakkelijker inslapen of doorslapen en je gedachten beter loslaten.
  ‘De SlaapSlim methode is wetenschappelijk onderbouwd’, vertelt slaapcoach Stance van den Ende. ‘Het betreft een landelijk netwerk van getrainde oefentherapeuten. Deze behandeling wordt ook nog eens vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Krijg weer grip op je slaap, je voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply