Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Slapen wordt vanaf nu een feestje

  Wist je dat je ruim een derde deel van je leven slaapt? Dat betekent dus dat je, uitgaande van een gemiddelde leeftijd van 75 jaar, zo’n 26 jaar in bed doorbrengt. Een goed matras is daarbij ontzettend belangrijk. Het ondersteunt je lichaam op de juiste manier zodat je helemaal kunt ontspannen, comfortabel ligt en ’s morgens fit en uitgerust wakker wordt.

  Omdat het oog ook wat wil, hebben de ontwerpers van het Zweedse merk ‘Carpe Diem Beds’ een perfecte combinatie van luxueus comfort en stijlvol design neergezet: Vindö. Dit nieuwe generatie verstelbare box-springbed lijkt te zweven boven de vloer. Het bed steunt op een centrale pilaarconstructie met een stabiliserende vloerplaat. De vloerplaat zelf is weggewerkt onder een dik, luxueus vloerkleed, maar is ook verkrijgbaar met een zichtbare vloerplaat of led-verlichte poten van geborsteld staal.

  Ultiem slaapcomfort
  Met het gepatenteerde Contour Pocket Systeem is ultiem slaapcomfort verzekerd. De automatische nek- en lendensteun en verstelbare hoofd- en voetsteunen ondersteunen je lichaam altijd. In welke positie je ook slaapt. Wil je even lekker onthaasten en ontspannen, dan maak je gebruik van de optie tot trillingsmassage. Alle functies worden bediend met de Vindö-app, die spraakopdrachten ondersteunt, of met de afstandsbediening.

  Boxsprings
  Een boxspring is de basis van een optimaal slaapsysteem. Deze wordt immers vervaardigd uit de beste materialen. Bij Truste Slaapcomfort kun je kiezen uit verschillende boxsprings. Alle met hun eigen technologie voor een perfecte ventilatie en ergonomische ondersteuning. De Vindö kan geleverd worden in verschillende kleuren, zodat hij altijd past bij het interieur van je slaapkamer.
  Het topmatras van Vindö is buigzaam en comfortabel met een katoengevulde zomerkant, wolgevulde winterkant en een latex kern: praktisch en comfortabel, het hele jaar door.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply