Rate this post
 • ‘Slenderen maakt mijn spieren soepel en geeft energie!’
  Rate this post

  Gerda: ‘Vanwege rug- en schouderklachten en meerdere operaties die ik heb gehad, kan ik niet op de reguliere manier sporten. Bij Elance doe ik twee keer per week aan een uurtje slenderen, een methode waarbij bewegingsbanken mijn spieren trainen. Op goede dagen train ik actief mee, op minder goede dagen laat ik mij bewegen door de banken. Hoe dan ook: ik kom er altijd ontspannen en fit vandaan. Bovendien is het nog gezellig ook!

  Bewegen / sporten zonder moe te worden of je spieren te (over)belasten? Dan is slenderen bij Elance wellicht iets voor jou! Slenderen is goed voor lichaam en geest, en is een concept waarbij je sport zonder dat je moe wordt of spieren en gewrichten overbelast. Hierdoor is de methode uniek en een uitkomst voor 40-plussers en vrouwen met gezondheidsklachten, zoals reuma of fibromyalgie. Zo houden ook vrouwen die niet kunnen sporten hun spieren soepel en voelen zij zich fit en gezond.
  Elance biedt zes slenderbanken die ieder een andere spiergroep trainen. Eén slendersessie staat daarbij gelijk aan 7 uur grondgymnastiek! Ook worden de bloedsomloop, darm- en nierfunctie gestimuleerd. Na elke sessie zul je je fitter en energieker voelen!

  Veel voordelen
  Slenderen verbetert de spieren, maakt de gewrichten soepel, reguleert de bloeddruk, verbetert de stofwisseling en stimuleert de darmen, hormonen en nieren (en werkt daardoor vochtafdrijvend). Overtollige centimeters verdwijnen, en het geeft het lichaam een relaxt gevoel bij stress of veel spanning.

  Persoonlijke begeleiding
  Wij bieden je graag persoonlijke begeleiding en aandacht. Maak nu een afspraak voor een gratis vrijblijvende proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Bonnet op oktober 13, 2022, 10:28 am

  Goedemorgen

  Ik heb jullie tel nummer gedraaid maar het werkt niet
  Ik wil graag een patiënte met fybromyalgie uit Utrecht opgeven voor het slenderen
  Haar baan is Bina Coenen
  Hoe kan zij jullie bereiken om een proefjes af te spreken
  Zij komt of per bus of met de taxie
  Zijn jullie makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer ?

  Mvg

  L Bonnet
  http://www.Therapeutischcentrum.com

  Beantwoorden →