Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • De sleutels voor jouw gevoelige kind

    Het aanvoelen van de emoties van anderen en daardoor sneller verdrietig of van streek zijn. Bang om iets verkeerd te doen en overstuur raken als er iets misgaat (zoals bij het buiten de lijntjes tekenen van een kleurplaat). En heel belangrijk: sterk begaan zijn met anderen en het hebben van een groot hart. 

    Herken je de bovenstaande eigenschappen bij je kind? Dan is er een grote kans dat hij (zeer) gevoelig is. De prikkels die dagelijks op je kind afkomen, beleeft hij op een andere en intensere manier dan de meeste andere kinderen. Dat kan ervoor zorgen dat hij soms drukker gedrag vertoont, slecht slaapt en vaker angstig of gestrest is. Het is logisch dat jij als ouder tijdens de opvoeding van je zeer gevoelige kind tegen bepaalde situaties aanloopt en met bepaalde vragen komt te zitten. Het is goed om te weten dat je met de juiste begeleiding zowel rust bij je kind als bij jezelf kunt creëren.

    In haar praktijk ZinaDô begeleidt Juliëtte van Gent jonge gezinnen waar problemen en vragen rondom gevoeligheid een rol spelen. Juliëtte maakt gebruik van Reiki. Hiermee worden de stress en blokkades die je kind ervaart op mentaal en fysiek niveau opgeheven. Dat gebeurt door het doorgeven van levensenergie aan je kind via de handen. Je kind krijgt weer zijn levenslust terug en kan weer met alle liefde en nieuwgierigheid de wereld ontdekken. Daarnaast krijg jij de handvatten aangereikt hoe je het beste met je sterk gevoelige kind kunt omgaan.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply