2.2/4 - (4 stemmen)
 • Slijmbeursontsteking en homeopathie
  2.2/4 - (4 stemmen)

  Het behandelen van slijmbeursontsteking is iets wat regelmatig voorkomt in de praktijk. Bij acute klachten zijn er veel patiënten die erg veel baat hebben bij homeopathie, omdat de pijn snel weg gaat net zoals de bewegingsbeperking. Over het algemeen denkt men dat homeo­pathie alleen langzaam werkt en dat alleen chro­nische klachten geholpen kunnen worden met behulp van homeopathie.

  Aangezien een klacht vaak niet op zichzelf staat, ga ik altijd uit van de klacht in relatie tot de persoon. De klachten kunnen door een lichamelijke oorzaak komen maar ook stress of onzekerheid kunnen een reden voor het ontstaan van klachten zijn. Aan de hand van een uitgebreid gesprek kies ik een geschikt homeopathisch middel dat het zelfgenezend vermogen op de juiste manier kan aanzetten tot herstel, zodat de balans tussen het mentale en het fysieke niveau zich hervindt.
  Daarnaast adviseer ik in mijn praktijk de natuurlijke powerstrips om pijn te kunnen verlichten; een nieuwe technologie die pijn effectief bestrijdt op basis van natuurlijke bestanddelen (Rode Koreaanse Ginseng, Germanium, Marine fytoplankton). De powerstrip voor op de huid is een natuurlijk hulp­middel dat vaak al binnen 15 minuten de pijn verlicht. Ook zorgt de strip voor een gezondere en sneller herstellende huid, versterking van het immuunsysteem, ontstekingsremming en ontgifting van het lichaam.
  Meer informatie hierover is te vinden op Facebook: ‘PowerStrips Utrecht’, of neem contact met mij op via info@mebarosa.nl.
  Mijn praktijk MEBAROSA is aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH en wordt erkend bij alle ziektekostenverzekeraars. Consulten worden dan ook (deels) vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Ann Karreman-Soewarto op januari 4, 2022, 7:38 pm

  Ik kamp sinds 2 weken met een slijmbeursontsteking in mijn heup/dijbeen, naar mijn mening ten gevolge van lichamelijke klachten als onderrugpijn en pijnen in de knie.
  Ik heb steunzolen die ik evenwel een tijdlang niet heb gebruikt maar sinds de ontsteking wel weer gebruik.
  Ik ben geïnteresseerd in de pokerstrip alsmede een consult bij u.
  Graag uw reactie.
  Mvg, Ann Karreman

  Beantwoorden →