Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Smaakvol, vrouwelijk en toch chic
  Rate this post

  Je staat voor de kledingkast en denkt: ‘Ik weet het niet meer! Wat moet ik nou nog aan doen?’ ­Vrouwen vergeten vaak dat een outfit valt of staat met de juiste lingeriekeuze. Ga dus niet eerst voor die blouse of broek, maar ga voor prachtige lingerie in de juiste maat!

  Bij Lavida Lingerie & Wellness kun je terecht voor onder andere luxe lingerie, badmode, panty’s, nachtmode en ­corrigerend ondergoed.

  Lingerie en badkleding
  Van alle vrouwen draagt 80% een verkeerde BH-maat. Dit kan zorgen voor ongemak, rugklachten en hangende borsten. Een goede BH kan juist zorgen voor voordelen met betrekking tot de gezondheid en kan bovendien zorgen voor een mooier figuur en decolleté.

  Mammacare
  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat jij je weer zelfverzekerd voelt. De keuze die je maakt voor een bepaalde borstprothese is belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Bij Lavida Lingerie & Wellness wordt met jou gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing.

  Stylingadvies
  Je kunt in de winkel ook nog terecht voor stylingadvies. Je wordt geholpen met het uitzoeken van kleding die past bij jouw lijf. Dat scheelt weer wat miskopen! Je krijgt bijvoorbeeld kleuradvies mee op papier en een lijstje met wat je zou kunnen aanschaffen. Een uitkomst!

  Betty en Lida, zussen en eigenaressen van Lavida Lingerie & Wellness, houden met hart en ziel van mooie lingerie. De zussen hebben ook een webshop, waar je artikelen kunt bestellen. Laat je inspireren door dit vrolijke en energieke stel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply