Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Smile you are beautiful!

  Je bent als vrouw gezegend met vrouwelijke rondingen en die verdienen liefdevolle aandacht. De juiste maat, de kwaliteit, het materiaal en de kleur van jouw lingerie hebben invloed op hoe jij jezelf als vrouw voelt. Toch komt het vaak voor dat vrouwen de verkeerde bh-maat dragen of zichzelf niet meer waard vinden dan simpel ondergoed zonder goede pasvorm of van een slechte kwaliteit.

  Maar het is zonde als wij vrouwen onszelf geen mooie lingerie gunnen. Jouw lichaam is het waard om versierd en gekoesterd te worden en Mary-Ann Lingerie doet er alles aan om hierbij te helpen. In de winkel ervaren ze alle aandacht, een ruim assortiment en enthousiaste en meedenkende lingeriestylistes.

  Passend voor iedere maat
  Mary-Ann Lingerie heeft lingerie in cupmaat A tot en met I. Vrouwen met grote maten denken vaak dat ze zijn overgeleverd aan saai en oubollig ondergoed. Niets is minder waar! Ook voor grotere bh-maten is er prachtige, vrouwelijke lingerie. Je wordt natuurlijk uitgebreid gemeten en geadviseerd. De stelregel bij het passen van lingerie is: ‘je voelt gelijk of het goed zit’. Als dat niet zo is, pas dan een andere maat.

  Mary-Ann Lingerie is een speciaalzaak in lingerie en bad- en beenmode. Het is een familiebedrijf dat al 78 jaar bestaat en waar je verzekerd bent van professioneel en persoonlijk advies. De winkel is in het bezit van het Mary Jo Styling en PrimaDonna Styling Logo. Dit houdt in, dat je in de zaak terecht kunt voor persoonlijke lingeriestyling, waarbij onder andere jouw juiste bh-maat vakkundig wordt opgemeten en je ook advies krijgt voor welk doel jij jouw bh gaat dragen.

  Bij Mary-Ann Lingerie kun je onder andere terecht voor de volgende merken: Marie Jo, L’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna,
  Aubade, Triumph, Sloggi, Oroblu, Kunert, Mey, Calida

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply