Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Smile… You are beautiful!
  Rate this post

  Als vrouw ben je gezegend met vrouwelijke rondingen en die verdienen liefdevolle aandacht. De juiste maat, de kwaliteit, het materiaal en de kleur van jouw lingerie hebben invloed op hoe jij jezelf als vrouw voelt. Toch komt het vaak voor dat vrouwen de verkeerde bh-maat dragen of zichzelf niet meer waard vinden dan simpel ondergoed zonder goede pasvorm of van een slechte kwaliteit.

  Het is zonde als wij vrouwen onszelf geen mooie ­lingerie gunnen. Jouw lichaam is het waard om versierd en ­gekoesterd te worden en wij doen er alles aan om hierbij te helpen. Veel vrouwen zien ertegenop om nieuwe lingerie te kopen, want ze hebben geen zin in dat ‘gedoe’ met meten en passen. Gelukkig horen we vaak van klanten terug dat ze de aanschaf van lingerie bij ons bijna als een feestje hebben ervaren. Bij ons ervaren ze alle aandacht, een ruim ­assortiment en enthousiaste en meedenkende medewerkers.

  Passend voor iedere maat
  Vrouwen met grote maten denken vaak te zijn overgeleverd aan saaie, oubollig ondergoed. Niets is minder waar!
  Ook voor grotere bh-maten tot en met maat H hebben we prachtige, vrouwelijke lingerie. We helpen uitgebreid met meten en adviseren. De stelregel bij het passen van lingerie is: ‘je voelt gelijk of het goed zit’. Als dat niet zo is, pas dan een andere maat.

  Elk lichaam is prachtig
  Als je bij Melman Lingerie in een pashokje komt, zul je het snel genoeg zien: ‘Smile… You are beautiful’. En niets is minder waar, want elk lichaam is prachtig. Dankzij de uitstekende service en het eerlijke maatadvies van onze vakkundige lingeriestylistes zul je onze winkel met een glimlach verlaten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply