Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Smooth!

  ‘De ene trouwjurk na de andere werd tevoorschijn gehaald. Soms schudde Erica haar hoofd, soms knikte ze. Uiteindelijk hadden ze een rek met vijf jurken die gepast zouden worden. Met een zwaar hart stapte ze de paskamer in. Dit was absoluut niet haar favoriete bezigheid. Het was een afschuwelijke ervaring om je lichaam vanuit drie hoeken tegelijk te zien, terwijl het onbarmhartige licht alles belichtte dat onder de winterkleren verborgen had gezeten. In meerdere opzichten, dacht Erica toen ze zag dat ze zich hier en daar wel had mogen scheren’ – uit ‘Zusje’ van Camilla Läckberg.

  Is dit voor jou ook herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het permanent verwijderen van ongewenste haargroei is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Door de steeds verder gaande techniek is de kostprijs per behandeling flink gedaald en zijn er slechts enkele – pijnloze – behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

  Snel even scheren?
  Hoe vaak heb jij bij een scheerbeurt al die haren niet ­verwenst? Ik wel! Ken jij, net als ik, de stress van ingegroeide haren en ontstekingen? Heb jij ook ervaren dat ‘snel even scheren’ betekent dat je bereid bent risico’s te nemen (wondjes)? Jij jezelf bij ‘snel even’ niet de tijd gunt met de haargroei mee te scheren, waardoor haren gaan ingroeien?
  Hoe heerlijk lijkt het je om gewoon dat leuke mouwloze shirtje uit de kast te trekken of spontaan te gaan zwemmen zonder inspectie vooraf?

  Verschillende technieken
  Ik kan je vertellen dat het permanent ­verwijderen van ongewenste haargroei enórm veel stress wegneemt. Dit is dan ook de reden dat ik mij als schoonheidsspecialiste ben gaan specialiseren in verschillende ontharingstechnieken.
  Wil jij volgende zomer ook genieten van een mooie gladde huid, dan raad ik je aan in september al met professionele ontharingstechnieken te starten, zoals IPL of laser.

  Package-deal
  Je kunt bij mij terecht voor een gratis intake en advies. Ben je geïnteresseerd, hou dan sowieso mijn Facebookpagina IK-SALON in de gaten. Op 7 september 2016 lanceer ik een waanzinnige super-smooth-bikinilijn-oksel-package-deal. Waarom? Omdat ik het eigenlijk iedere vrouw gun én omdat ik nu alvast wil vieren dat eind september mijn website de lucht in gaat.

  Belangrijk om te weten is dat ik als ‘allround ontharingsspecialist’ bij de ANBOS (branchevereniging voor schoonheidsspecialisten) geregistreerd sta, waardoor behandelingen in het gelaat door zorgverzekeraars worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

  O ja, nog even dit: ik krijg niet alleen positieve feedback van mijn klanten als het gaat om professionaliteit, maar ook om de gezelligheid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply