Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel van je cellulite af
  Rate this post

  Er zijn maar weinig vrouwen die voor 100% tevreden zijn over hun uiterlijk. Logisch, want we zien er nu eenmaal niet allemaal uit als Doutzen. De één stoort zich aan cellulite op haar benen, de ander aan haar figuur. Daar kun je je natuurlijk aan blijven ergeren, maar je kunt er ook iets aan (laten) doen!

  Er zijn 4 oorzaken van cellulite:
  1. Stagnering van de bloed- en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophoping
  2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen in het weefsel
  3. Verklevingen van de huidlagen
  4. Verslapping van de huid
  De meeste dames hebben last van meerdere van deze oorzaken. Daarom hebben wij een heel mooie combinatie­behandeling ontwikkeld. Deze behandeling bestaat uit twee delen.

  Express Body Wrap
  Het eerste deel is een Express Body Wrap van de Universal Contour Wrap. Hiermee wordt de probleemzone (meestal de bovenbenen) ingesmeerd met een speciale klei en ingewikkeld met een bandage. Daarna mag het 30 minuten intrekken.
  Wat doet de wrap? Door de combinatie van de werkzame bestanddelen van de klei en de druk van de bandage ­gebeurt het volgende:
  – Het werkt als een magneet op de toxines (detox)
  – Reinigt en zuivert
  – Stimuleert het lymfesysteem
  – Drukt de vetcellen samen (figuurcorrectie)
  – Revitaliseert het elastine (geeft veerkracht en versteviging)

  Bellabaci massage
  Deel twee is een Bellabaci massage van 15 minuten. Dit is een bindweefselmassage met siliconencups. Hiermee verbeteren we de bloed- en lymfecirculatie en stimuleren we de fibroblastcellen, om de collageen- en elastineproductie te verhogen. Hierdoor verbetert de huidspanning en de textuur.

  UCW Classic Elite
  Classic Elite is de nieuwe, geavanceerde en volledig unieke behandeling van Universal Contour Wrap, en biedt de klassieke centimeterverliesbehandeling met spierversteviging en shaping in één behandeling. Door het apparaat, dat elektrische spierstimulatie combineert met thermische warmte, biedt de behandeling met de Classic Elite meer centimeterverlies in een kortere tijd.

  Over Tres
  Tres Beauty Health en Wellness centrum is een begrip in Delft en bestaat al bijna 20 jaar, waarvan bijna 7 jaar in Delft. Tres is een vooruitstrevende salon met niet alleen anti-agingbehandelingen, maar ook verzorgende gezichtsbehandelingen, pedicure en ­totale ontspanning door verschillende soorten ­massages of voetreflextherapie.
  Eigenaresse Esmeralda van Staveren, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, werkt nauw samen met een team van specialisten. Je kunt verzekerd zijn van een eerlijk advies, effectieve behandelingen en persoonlijke aandacht.

  Kijk op www.salontres.nl om en afspraak te plannen of voor andere behandelingen die wij aanbieden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply