Rate this post
 • Snel duidelijkheid over je pijnklacht
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde pijnklacht? Dan kan een orthopedisch onderzoek nuttig zijn. Er moet namelijk soms verder gekeken worden dan de locatie waar de pijn zich bevindt, want de oorzaak ligt vaak in een ander gebied. Met een uitgebreide diagnostiek van het bewegingsapparaat blijken veel problemen op een niet-operatieve manier te kunnen worden opgelost.

  Wil je graag direct de mogelijkheid krijgen om gezien te worden door de orthopedisch chirurg voor een consult? Dat kan vanaf 1 januari 2017 bij Care to Move in Deventer. Eerder was een verwijzing van de huisarts nodig, maar door de keuze te maken om nóg laagdrempeliger en kostenbewuster onszelf op de kaart te zetten, hopen we dat jij als cliënt eerder en gemakkelijker ons weet en durft te vinden.

  Diagnostisch onderzoek
  Natuurlijk is een huisarts of fysiotherapeut ook een optie, maar als je snel duidelijk wilt hebben wat er aan jouw lichamelijke klachten ten grondslag ligt, kan een volledig diagnostisch onderzoek met passend advies, verricht door een ervaren orthopedisch chirurg, je verder helpen.
  Nu is de gezondheidszorg zo ingesteld, dat je een bepaalde hiërarchie behoort te doorlopen, maar dat hoeft dus dan niet meer. Niet langer dan nodig pijn, vermoeidheids­klachten en andere fysieke ongemakken: door dit versnelde proces hoopt Care to Move je eerder van jouw klachten af te helpen, met als insteek om zonder operatie jouw leven leefbaarder te maken!

  Kinderen en volwassenen welkom
  Wij, als ervaren orthopedisch diagnostisch centrum, richten ons voornamelijk op rug-, schouder-, voet- en beenklachten. Door onze opgedane ervaring zijn kinderen en volwassenen met klachten door een slechte houding bij ons aan het juiste adres. Wanneer wenselijk kan er naast een lichamelijk onderzoek ook een echo of scan gemaakt worden. Bij deze scan komt geen schadelijke straling vrij. Ons streven is jou met de juiste diagnose en behandelplan weer optimaal te laten functioneren.

  Doorverwijzing
  We hebben onze ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen. We zijn echter tot de conclusie gekomen dat opereren meestal niet nodig is, en zijn daar om die reden helemaal mee opgehouden. Wanneer we toch menen dat je niet onder een operatieve behandeling uit komt, zullen we je met een volledig up to date dossier en de door ons vervaardigde diagnostiek doorverwijzen naar een van onze collega’s.

  Voor meer informatie, vragen, de te betalen bedragen per consult en een link naar hoe je snel tot een afspraak komt, verwijzen wij je graag naar onze site: www.caretomove.nl.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply