Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel echt glad
  Rate this post

  Wil je ook een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties? Bij een ‘Brazilian wax’ blijft alleen een streep haar op de venusheuvel over. Hierop zijn een aantal varianten mogelijk.

  Waxen of harsen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.
  Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied: venusheuvel (= pubis), vagina, het perineum en rond de anus. Na een Brazilian wax hoef je niet meer bang te zijn voor haren die onder je slip ­vandaan komen.
  Het idee van de Brazilian wax komt, niet echt vreemd, uit Brazilië, waar de bikini’s veterbreed zijn en vrouwen geen uitstekend sprietje ­accepteren en een haarloze look prefereren.
  Zeven zussen uit Brazilië startten eind jaren 80 een schoonheidssalon in New York. In 1994 besloten zij de Brazilian wax te introduceren. Onder hun klanten bevinden zich onder andere Gwyneth Paltrow en Naomi Cambell.
  Als je haarloos op vakantie wilt, is een afspraak 2 of 3 dagen ervoor ideaal. Geef de haarfollikels even de gelegenheid om weer bij te komen voordat je in je bikini glijdt. Vermijd een wax op de eerste 3 dagen van of 3 dagen voor de menstruatie. Maak minimaal 14 dagen voor de bedoelde behandeling een afspraak: je haren hebben vanaf het moment van de afspraak de tijd om te groeien tot de dag van behandelen.
  Hair & More is een gespecialiseerde en ­gecertificeerde Brazilian Wax specialist alleen voor vrouwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply