Rate this post
 • Snel een mooi, gezond kleurtje
  Rate this post

  Een mooi kleurtje kun je altijd goed gebruiken, toch? Met een spraytanbehandeling kun je dit in slechts enkele minuten bereiken.

  Spraytanning is al geruime tijd erg populair in Amerika en Engeland. Het is een veilige, gezonde en snelle manier om in slechts enkelen minuten een mooie, egaal gebruinde teint te verkrijgen. Deze methode is veilig, snel en uiteraard zonder UV. De gebruikte lotions zijn hypoallergeen en vrij van alcohol, olie en parfum, en daarnaast zijn ze ook Eco-gecertificeerd! De bruine teint blijft, afhankelijk van het huidtype en verzorging, 5 tot 10 dagen behouden.
  Spraytanning is ideaal voor mensen met een drukke agenda, mensen die niet willen, kunnen of mogen zonnen, of als je snel nog even een lekker kleurtje wilt. Tevens is het zeer geschikt voor bruiloften en feesten. Priscilla van salon Intanz werkt met verschillende kleuren lotions.
  Dit is een uniek kenmerk van de producten die andere aanbieders van spraytanproducten vaak niet hebben. Het is prettig om meerdere kleuren te hebben, zodat de kleur kan worden afgestemd op het huidtype en de wensen van de klant. Daarbij heeft Priscilla al deze kleuren in verschillende percentages, die staan voor de diepte van een bepaalde kleur. Hoe hoger het percentage DHA en erythrulose, hoe bruiner de huid wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply