Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel en veilig van je schimmelnagels af?
  Rate this post

  Heb je al jaren schimmelnagels? En wil je je in de zomer niet langer schamen voor je nagels? Ben je al die middeltjes, crèmes en zware medicijnen zat die je lever ook nog eens aantasten? Wil je niet tijdelijk, maar helemaal van je schimmelnagels af?

  Schimmelnagels komen erg veel voor: ongeveer 20 procent van de volwassenen krijgt ermee te maken. En vaak blijkt in de praktijk dat dit aantal nog hoger ligt. Mensen willen er graag vanaf, en proberen dan ook bijna alle crèmes, druppels of zalfjes die er op de markt zijn. Helaas met teleurstellende resultaten. En dat is jammer, want gezonde voeten zijn belangrijk: ze moeten ons de hele dag door dragen. Schimmelnagels zijn ook nog eens besmettelijk. Maar ze zijn nu uitstekend te behandelen met de Fox laser. De laserstraal wordt over het nagelbed bewogen, en geeft een continue warmte af waar de schimmel die zich onder het nagelbed bevindt, mee wordt gedood. Al na 2 maanden is er een eerste gezonde uitgroei zichtbaar. En na 8 tot 12 maanden is er een gezonde heldere nagel gegroeid. De methode is veilig, duurt kort en kan zonder verdoving plaatsvinden. Er is geen hersteltijd nodig, en direct na een behandeling kunnen de nagels gelakt worden. De methode is ook geschikt voor kinderen!
  Er zijn 2-3 behandelingen nodig. De behandeling wordt ondersteund door 2 behandelproducten die je thuis, slechts korte tijd, gaat gebruiken. Hiermee ondersteun je de werking van de laser. De producten krijg je gratis bij de eerste laserbehandeling! Behandelingen zijn alleen op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply