Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Snel en zonder moeite van je dyslexie af

  Wist je dat ongeveer een miljoen mensen in Nederland niet of slecht kunnen lezen als gevolg van dyslexie? Wist je dat volgens de huidige wetenschappelijke inzichten dyslexie niet te verhelpen is? Eenmaal dyslectisch, altijd dyslectisch. Wist je dat in de praktijk blijkt dat met een speciale, kortdurende behandeling dyslexie wel degelijk verholpen kan worden zodat lezen geen enkel probleem meer is?

  Meer dan driekwart van de mensen met dyslexie die deze behandeling hebben ondergaan zijn van hun leesproblemen af en kunnen nu net zo moeiteloos en foutloos lezen als andere mensen. Het merendeel van deze mensen is officieel gediagnosticeerd met ernstige, enkelvoudige dyslexie (EDD). Dit wil zeggen dat ze ernstige problemen hebben (of liever gezegd hádden) met lezen en/of schrijven, maar geen extra stoornis hebben als ADD of ADHD.

  De behandeling bestaat uit een combinatie van technieken uit de zogenaamde energy psychology en het stimuleren en bestendigen van de balans en de samenwerking tussen de diverse hersendelen. Meestal zijn 3 tot 5 sessies voldoende voor een blijvende verbetering van het leesvermogen. De behandeling is geschikt voor jong en oud.

  Voor iedere behandeling geldt: the proof is in the eating of the pudding. Om erachter te komen of een behandeling ook voor jou werkt moet je het uitproberen. Door de ‘no-cure-no-pay garantie’ kan je dat in ieder geval doen zonder financieel risico. Behalve je dyslexie en een paar uur van je tijd heb je dus niets te verliezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply