Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel haar nodig?
  Rate this post

  De meeste mensen hebben een volle bos haar op hun hoofd, maar bij sommigen is er sprake van ­haaruitval. Oorzaken voor versnelde haaruitval kunnen zijn: erfelijkheid, hormonen, medicijnen, alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) alopecia areata (pleksgewijze kaalheid), bestraling, chemotherapie of brandwonden.

  Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende haarwerken, zoals pruiken, toupets en haarstukken. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarwerken en hoofdhuidproblemen. Er wordt onder andere gewerkt met het speciaal door dermatologen ontwikkelde merk Mediceuticals. ­Mediceuticals is er voor mensen met hoofdhuidproblemen, zoals extreme eczeem en psoriasis. Daarnaast biedt Mediceuticals een ­ondersteuningsprogramma aan voor zowel alopecia­patiënten als voor patiënten tijdens de chemotherapie.
  Wij begeleiden je bij het maken van een goede keus van het haarwerk. Wij adviseren je tevens om iemand mee te vragen die jou goed kent, zoals je partner, een familielid en/of vriendin. De begeleiding vindt plaats in aparte haarwerkcabines. Uiteraard is ook een bezoek aan huis mogelijk.

  Snelle levering
  Bij een haarwerk voor een patiënt tijdens chemotherapie moet er in de meeste gevallen snel gehandeld worden, dus wordt er voor confectie gekozen. Dit kan in zowel synthetisch als in echt haar geleverd worden. Bij spoed kan er op dezelfde dag geleverd worden, en ook kan een haarwerk kosteloos gereserveerd worden, zodat het haarwerk klaarligt zodra het nodig is.

  Maathaarwerk en plakhaar
  Een maathaarwerk heeft een levertijd van minimaal 12 weken, en is dan ook beter geschikt voor bijvoorbeeld alopeciapatiënten, maar ook bij het dunner worden van de kruin kan er een passende oplossing gevonden worden, of voor modische doeleinden, zoals opvulling voor meer volume.
  Voor mensen met brandwonden hebben we speciaal plakhaar, dat op de maat van de plek kan worden afgeknipt en geplakt. Daar kun je mee sporten, douchen enzovoort.

  Vergoeding
  Wanneer je een haarwerk aanschaft, en er is sprake van een medische indicatie (alopecia, chemotherapie enzovoort), dan heb je recht op een vergoeding via de zorgverzekeraar. Indien gewenst kunnen wij je inlichten over de hoogte van je vergoeding.

  Erkend en gecertificeerd
  We zijn erkend door de zorgverzekeraars, voor jou een garantie van vakmanschap, kwaliteit en service. Ons bedrijf is ook SEMH-gecertificeerd. De SEMH heeft tot doel het kwalificeren van haarwerkers en het bieden van waarborgen aan consumenten, die gebruikmaken van de door de haarwerker geboden diensten.

  Voor meer informatie kun je kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply