Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel meer energie
  Rate this post

  Burn-out komt meer voor dan ik zou willen. In onze hectische maatschappij is burn-out een verschijnsel dat veel voorkomt. Volgens het CBS heeft zelfs 10% van de beroeps­bevolking te maken met burn-out.

  Het is een combinatie van een aantal factoren dat maakt dat je niet meer kan, energieloos bent, depressief en veel stress ervaart.
  Bij stress komen er stresshormonen vrij. Een hormoon is een lichaamseigen stof die door een signaal van de hersenen wordt aangemaakt. Het werkt als boodschapper om een proces te starten. Een burn-out ontstaat wanneer je lichaam langdurig met stress te maken heeft en uitgeput raakt. Rust nemen en je voeding aanpassen is dan heel verstandig, vooral om extra eiwitten te nemen.
  In eiwitten zit namelijk tryptofaan. Tryptofaan is een aminozuur dat een onderdeel is van eiwit. Voldoende tryptofaan kan bijdragen aan een goed gevoel. In je lichaam wordt tryptofaan omgezet in serotonine, een tegenovergesteld werkend hormoon, dat ervoor zorgt dat iemand zich kan ontspannen en dus minder gestrest wordt. Daarnaast draagt tryptofaan bij aan het versterken van je geheugen. Een verminderd geheugen is meestal een van de eerste tekenen dat het niet goed met je gaat.
  Om een burn-out te voorkomen, dan wel om bij te dragen in het herstel ervan, heb ik een speciaal burn-outpakket samengesteld met gezonde, natuurlijke voeding waarvan je snel resultaat kunt verwachten, aangevuld met regelmatige coaching, in de praktijk of online.
  Met dit pakket krijg je snel meer energie en het versterkt je algemeen welzijn. Een interessant extra effect is dat het pakket bijdraagt aan een gezond cholesterolniveau.
  Kan ik je helpen?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply