Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel een mooiere huid
  Rate this post

  Niet elke vrouw heeft een mooie, gladde en gezonde huid. Wanneer die ontsierd wordt door acne, ­littekens, rimpeltjes of fijne lijntjes, kan dit ingrijpende gevolgen hebben voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er zijn gelukkig mogelijkheden om je huid er weer jonger, egaler en frisser uit te laten zien. En dat kan je huid goed gebruiken!

  Microneedling is een techniek die heel geschikt is bij fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, verstopte poriën en littekens. Clinique Chevallier maakt hiervoor gebruik van het merk Genosys.
  Bij een behandeling met Genosys penetreren micronaaldjes de huidlagen. Hierdoor ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten en werkstoffen daarin. Het effect van deze werkstoffen wordt hierdoor enorm verhoogd. De werkstoffen komen direct op de plaatsen waar ze moeten zijn om hun werking te doen. Daarnaast stimuleert de microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

  Resultaat: na de behandeling herstelt de huid en vernieuwt die zich, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar ­worden de huidskleur verbetert. De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Een doffe, ­grauwe huid gaat weer stralen door een verbeterde doorbloeding, en de poriën worden verfijnd. Pigmentatie vermindert en bij acnelittekens zijn de resultaten prachtig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply