Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel van je stress af
  Rate this post

  Gestresst? Futloos en zonder energie? Ga voor een anti-stressbehandeling naar Praktijk Marguérite! De praktijk is gespecialiseerd in anti-stressbehandelingen voor zowel het innerlijk als het uiterlijk. ‘Als je je van binnen goed voelt, zie je er van buiten ook goed uit en andersom’ is niet voor niets het motto van Praktijk Marguérite.

  Sandra van Doorn is 19 jaar geleden, na het behalen van haar diploma’s voor schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure, gestart met Praktijk Marguérite. Het geven van een gezichts-, pedicure- of massagebehandeling, waarbij het innerlijk ook zó tot rust komt, dat de uitwerking van de behandeling 200% is: dat is wat Sandra haar klanten gunt. Om dit nog beter te kunnen doen, is ze reikimasterbehandelaar en NLP-practitioner geworden.
  Tijdens de massage van het gezicht of een lichaams- of voetbehandeling ontvang je reiki via de handen van Sandra. Sta ervoor open, dan ervaar je de krachtige werking van energie die stroomt. Na de behandeling voel je je energieker en meer ontspannen. Je straalt weer van binnen en van buiten.
  Bij een burn-out of andere stressgerelateerde klachten bestaat de mogelijkheid van een volledige Reiki- en/of NLP-behandeling. Hierbij wordt tijdens een 1 of 2 uur durende sessie de hele persoon behandeld. Sandra’s ervaring is dat de klachten na één behandeling al duidelijk verminderd of verdwenen zijn.
  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtige methode om je doelen mee te bereiken, effectiever te functioneren en in je kracht te komen, grenzen te stellen en meer in balans te zijn. Dit werkt prima tegen stress.
  Wil jij ook ervaren hoe het kan zijn: jouw mooiste zelf, zowel innerlijk als uiterlijk? Kom dan langs bij Praktijk Marguérite!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply